18.1 C
Athens

Γιασικεβίτσιους για Πρίντεζη: «Θα μπορούσε να έρθει στο ΟΑΚΑ και να μη συμβεί τίποτα, εμάς στο ΣΕΦ θα μάς έγδυναν»

Τον απεριόριστο σεβασμό του στον Γιώργο Πρίντεζη με μία ατάκα που θα συζητηθεί εξέφρασε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

Τον απεριόριστο σεβασμό του στον Γιώργο Πρίντεζη με μία ατάκα που θα συζητηθεί εξέφρασε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και πρώην άσος του Παναθηναϊκού, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Συγκεκριμένα ο Λιθουανός τεχνικός με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «basketnews» λίγες μέρες μετά το Final Four στο Βελιγράδι αποθέωσε τον Γιώργο Πρίντεζη που στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου για τον μικρό τελικό της Ευρωλίγκας αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην Ευρώπη με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

«Ο Γιώργος είναι απίθανος τύπος και κέρδισε τον σεβασμό όλων με την συμπεριφορά του και τον επαγγελματισμό του», ανέφερε αρχικά ο Σάρας για να προσθέσει σχετικά με τον σεβασμό που του έτρεφαν μέχρι και οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού».

«Πάντα γελούσαμε στον Παναθηναϊκό, λέγοντας ότι ο Πρίντεζης θα μπορούσε να έρθει στο ΟΑΚΑ και δεν θα ασχολείτο κανείς. Θα μπορούσε απλώς να καθίσει να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι σαν απλός άνθρωπος, ενώ όλοι εμείς (σ.σ οι παίκτες του Παναθηναϊκού) δεν θα μπορούσαμε να πάμε στο ΣΕΦ, αφού θα είχαμε πρόβλημα. Θα μας… έγδυναν».

Κλείνοντας το θέμα, ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα ανέφερε: «Οι οπαδοί όλων των ομάδων τον σέβονται. Ως πρώην αντίπαλός του – τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής – πάντα αισθανόμουν τεράστιο σεβασμό για αυτόν. Είναι ένας από τους πιο cool τύπους».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς