24.6 C
Athens

Ο Μάικ Τζέιμς σκέφτεται την επιστροφή του στο NBA

Ο Μάικ Τζέιμς επέστρεψε στην Ευρώπη και τη Euroleague για να οδηγήσει τη Μονακό μέχρι τα πλέι οφ της Λίγκας στην παρθενική της παρουσία σε αυτή, όπου και αποκλείστηκε μετά από 5 σκληρές μάχες από τον Ολυμπιακό.

Λίγες ημέρες πριν τελειώσει η σεζόν και στη Γαλλία, ο Αμερικανός άσος σκέφτεται έντονα το ενδεχόμενο επιστροφής του στο NBA και δη στους Μπρούκλιν Νετς του καλού του φίλου, Κέβιν Ντουράντ.

Ο Τζέιμς φαίνεται να βρίσκεται εκ νέου σε αναζήτηση ομάδας στο NBA προκειμένου σε ενδεχόμενο deal να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στο κορυφαίο μπασκετικό επίπεδο του πλανήτη, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη σύνταξή του με φόντο το μέλλον.

Από τη στιγμή που ο Τζέιμς επιστρέψει στον μαγικό κόσμο του NBA αυτόματα θα συμπληρώσει συνολικά μία τριετία εκεί, κάτι που θα του εξασφαλίσει ένα σημαντικό ποσό για τη σύνταξή του όταν σταματήσει το μπάσκετ, καθώς και την ιατρική του περίθαλψη μετά τα 45 του έτη στην Αμερική.

Αυτός δείχνει να είναι ένας αρκετός λόγος για να οδηγήσει τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού ξανά στο NBA, εκεί όπου λογικά πρώτη του επιλογή θα είναι ξανά οι Νετς, που πραγματοποίησαν μία κάκιστη σεζόν φέτος.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς