16.6 C
Athens

Η UEFA «ξεγύμνωσε» ξανά την ΕΠΟ και άναψε το πράσινο φως για την ευρωπαϊκή αδειοδότηση του Άρη

Ο Άρης δικαιώθηκε -όπως αναμενόταν- από την UEFA για την ευρωπαϊκή του αδειοδότηση και η ΕΠΟ δέχθηκε ένα ακόμη γερό χαστούκι στην προσπάθειά της να «εξοντώσει» και φέτος το αγωνιστικό πλάνο των Κιτρίνων

Ο Άρης δικαιώθηκε -όπως αναμενόταν- από την UEFA για την ευρωπαϊκή του αδειοδότηση και η ΕΠΟ δέχθηκε ένα ακόμη γερό χαστούκι στην προσπάθειά της να «εξοντώσει» και φέτος το αγωνιστικό πλάνο των Κιτρίνων.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία ενημέρωσε την ΠΑΕ Άρης σχετικά με το θέμα των οφειλών στον Παλαθουέλος, που όπως κρίθηκε δεν αφορούν τη νέα ΠΑΕ ηγεσίας του Θόδωρου Καρυπίδη κι ως εκ τούτου δεν επηρεάζουν τον ευρωπαϊκό φάκελο των Θεσσαλονικέων ενόψει των προκριματικών στο Conference League από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Έτσι, το σχέδιο της ΕΠΟ, όπως και στην περίπτωση Λάσκοφ, πήγε «στράφι» με τον Άρη να αξιώνει μέχρι και αποζημίωση για συκοφαντία, σε μία υπόθεση που «βρωμούσε» από παντού και δεν είχε ίχνος λογικής.

Ο Άρης θα αγωνίζεται κανονικά και με το νόμο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κι από τη νέα σεζόν, κόντρα σε «Σαράκηδες» και κανόνες που ισχύουν μόνο για ομάδες οι οποίες τάσσονται κατά της περιβόητης… εξυγίανσης της ΕΠΟ.

Στην ανακοίνωσή της μετά τη σημερινή εξέλιξη η ΠΑΕ Άρης αναφέρει:

«Από την πρώτη στιγμή, δεν είχαμε καμία αμφιβολία ότι ΚΑΙ αυτή η επιχείρηση υπονόμευσης της προσπάθειας που κάναμε όλη τη σεζόν, θα έπεφτε στο κενό.

ΚΑΙ αυτό το αφήγημα της… εξυγιαντικής ΕΠΟ κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος. Το δίκαιο και η αλήθεια έλαμψαν πάλι. Όπως και στην (ανύπαρκτη) υπόθεση Λάσκοφ. Ο νόμος είναι πιο ισχυρός από τη μαφία.

Στην UEFA υπάρχουν νόμοι που τηρούνται, δυστυχώς για κάποιους στο Γουδί, που με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις επιχείρησαν να μας κλέψουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Χωρίς κανένα ίχνος ντροπής.

Αν εκεί στο Γουδί έχει απομείνει ίχνος φιλότιμου, κάποιοι οφείλουν να παραιτηθούν. Τώρα.

Αλλά, ποιος έχασε το φιλότιμο για να το βρει ο Σαράκης, ο Μπάρτζης και οι συν αυτώ;

Έπεται συνέχεια…».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς