23.1 C
Athens

Εκτός τόπου και χρόνου η Euroleague: Επέβαλε πρόστιμο 20.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για υβριστικά συνθήματα των οπαδών του!

Ο Ολυμπιακός και ο σπουδαίος λαός του διαφήμισαν τη Euroleague σε ολόκληρο τον κόσμο με την «εκκωφαντική» τους (από κάθε άποψη) παρουσία στο φετινό Final Four της διοργάνωσης στο Βελιγράδι, αλλά για τη διοργανώτρια αρχή της Λίγκας αυτό δεν ήταν αρκετό, αποφασίζοντας να επιβάλλει πρόστιμο 20.000 ευρώ επικαλούμενη υβριστικά συνθήματα!

Σε μία κίνηση που θα συζητηθεί η Ευρωλίγκα αψήφησε το γεγονός ότι η Stark Arena γέμισε σε όλα τα ματς του φάιναλ φορ λόγω της τεράστιας μάζας των οπαδών του Ολυμπιακού και αποφάσισε να «τιμωρήσει» τους Ερυθρολεύκους για το γεγονός ότι οι φίλαθλοί τους τραγουδούσαν υβριστικά συνθήματα στα ελληνικά!

Έτσι, παρά τη μεγαλειώδη παρουσία του κόσμου του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι, που όμοιά της δεν έχει ξαναδει η διοργάνωση, το… ευχαριστώ της Euroleague έρχεται μέσα από ένα πρόστιμο, που αποδεικνύει περίτρανα ότι η διοίκηση Μπερτομέου βρίσκεται -για άλλη μια φορά- εκτός τόπου και χρόνου.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς