16.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Γαλλικές σειρήνες για Σισέ και Μαντί Καμαρά

Ομάδες από τη Γαλλία και την Αγγλία δείχνουν ζωηρό ενδιαφέρον για τους Σισέ και Μαντί Καμαρά και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρας να καταθέσουν κι επίσημες προτάσεις που θα βάλουν σε σκέψεις τον Ολυμπιακό

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός προχωράει ήδη στην επόμενη ημέρα, που θα τον βρει από νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να σχεδιάσει τη νέα σεζόν όπου αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ, είτε έχει να κάνει με μεταγραφές είτε με αποχωρήσεις.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν «τικάρει» ήδη τους παίκτες που θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ, αλλά στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού τα πάντα μπορούν να ανατραπούν, ειδικά αν έρθει μία πρόταση που θα ικανοποιεί τα οικονομικά «θέλω» των Πειραιωτών. Εκεί πατούν και οι Γάλλοι που σε νέα δημοσιεύματά τους κάνουν λόγο για «ζεστό» ενδιαφέρον της Λιλ για τον Παπέ Σισέ, αλλά και των Μαρσέιγ, Κρίσταλ Πάλας για τον Μαντί Καμαρά.

Η Λιλ φαίνεται να είχε στο στόχαστρό της τον Σενεγαλέζο στόπερ από τον περασμένο Χειμώνα και δεν αποκλείεται άμεσα να καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την αγορά του, ενώ η Μαρσέιγ παρουσιάζεται να έχει αρκετά ψηλά στη μεταγραφική της λίστα τον Μαντί Καμαρά αναζητώντας για ανανέωση στη μεσαία της γραμμή.

Πλέον, μένει να φανεί ποια θα είναι η στάση των Πειραιωτών σε πιθανές προτάσεις για τους δύο αυτούς παίκτες, που σίγουρα αποτελούν βασικές μονάδες του Πέδρο Μαρτίνς και για τη νέα αγωνιστική χρονιά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς