24.6 C
Athens

Η Ζαλγκίρις μοιράζει πρόστιμα στους παίκτες που βγήκαν να διασκεδάσουν μετά τον σοκαριστικό αποκλεισμό από τη Λιετκαμπέλις

Η Ζαλγκίρις διάγει τη χειρότερη σεζόν της ιστορίας της αφού μετά από 29 χρόνια αποκλείστηκε από τους τελικούς του πρωταθλήματος Λιθουανίας απέναντι στη Λιετκαμπέλις του Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και ταυτόχρονα δεν θα βρεθεί στην κορυφή για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια.

Δεν πήραν όμως όλοι οι παίκτες της ομάδας του Κάουνας άσχημα την καταστροφική ήττα των πρωταθλητών Λιθουανίας και κάποιοι εξ αυτών βγήκαν σε νυχτερινό κέντρο να διασκεδάσουν. Ο Τάι Γουέμπστερ ήταν ο ένας από τους παίκτες που φαίνονταν σε video να το διασκεδάζουν και προφανώς η Ζαλγκίρις δεν έμεινε σιωπηλή, ανακοινώνοντας πως θα μοιράσει πρόστιμα βάσει εσωτερικού κανονισμού.

«Η Ζαλγκίρις ζητά συγγνώμη που ενώ η ομάδα και οι φίλαθλοί της βιώνουν την πιο δύσκολη σεζόν της ιστορία της, οι πράξεις κάποιων μελών της ομάδας δεν αντιπροσωπεύουν τις αξίες του συλλόγου. Αν και η πλειοψηφία των μελών της ομάδας επέστρεψε στο σπίτι της, η συμπεριφορά κάποιων παικτών δεν ταιριάζει στις αξίες του συλλόγου και θα τιμωρηθούν με πρόστιμα σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανονισμούς», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Ζαλγκίρις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς