17.8 C
Athens

Ο μαγικός κόσμος του Ολυμπιακού και η πρωτοφανής αποθέωση σε Πρίντεζη, Μπαρτζώκα και Αγγελόπουλους (vid)

Στον μικρό τελικό με την Μπαρτσελόνα οι Πειραιώτες το πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να τερματίσουν στην 3η θέση, κάτι που έχει ελάχιστη σημασία μπροστά στην εξαιρετική φετινή προσπάθεια της ομάδας του Μπαρτζώκα που κέρδισε σε όλα τα επίπεδα τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόσμο της

Ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε με ψηλά το κεφάλι και με το βλέμμα στο μέλλον το Final Four του Βελιγραδίου, με τον κόσμο του να είναι απόλυτος πρωταγωνιστής «βάφοντας» κατακόκκινη την Stark Arena.

Στον μικρό τελικό με την Μπαρτσελόνα οι Πειραιώτες το πάλεψαν αλλά δεν κατάφεραν να τερματίσουν στην 3η θέση, κάτι που έχει ελάχιστη σημασία μπροστά στην εξαιρετική φετινή προσπάθεια της ομάδας του Μπαρτζώκα που κέρδισε σε όλα τα επίπεδα τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόσμο της.

Σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από το ευρωπαϊκό «αντίο» του σπουδαίου αρχηγού, Γιώργου Πρίντεζη το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό και η ατμόσφαιρα -για άλλη μία φορά- μαγική, με τους χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού να αποθεώνουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα την ομάδα, αλλά και τους προέδρους των Ερυθρολεύκων, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Δείτε την απολαυστική παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από την τελευταία αναμέτρηση στο ταξίδι του Ολυμπιακού στο Final Four του Βελιγραδίου:

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς