15.9 C
Athens

Η ζεστή «αγκαλιά» του κόσμου του Ολυμπιακού στο ευρωπαϊκό αντίο του Γιώργου Πρίντεζη (vid)

Τα λόγια δεν αρκούν, τα συναισθήματα περισσεύουν και οι στιγμές που έζησε ο αρχηγός και ο κόσμος των Πειραιωτών χθες το απόγευμα στην Stark Arena δεν πρόκειται να ξεχαστούν

Οι αρχηγοί δε λένε αντίο. Βρίσκουν πάντα τρόπους να δίνουν το «παρών» και να υπηρετούν την ομάδα τους στα εύκολα και στα δύσκολα. Ίσως γι’ αυτό κανείς δεν μπορεί να δεχθεί το ευρωπαϊκό «αντίο» του Γιώργου Πρίντεζη μετά τον χθεσινό μικρό τελικό του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο κατακόκκινο Βελιγράδι.

Ένας θρύλος του Θρύλου ανάμεσα σε μία κόκκινη λαοθάλασσα που έχει να θυμάται μόνο καλές στιγμές με τον ίδιο στο παρκέ. Ο πιο πιστός στρατιώτης της «χρυσής» φουρνιάς των Ερυθρολεύκων «πατάει» πλέον στα 37 του, αλλά τί να του πούνε τα χρόνια και οι αριθμοί μπροστά στην αγάπη του για τον Ολυμπιακό και την πορτοκαλί θεά. Τα λόγια δεν αρκούν, τα συναισθήματα περισσεύουν και οι στιγμές που έζησε ο αρχηγός και ο κόσμος των Πειραιωτών χθες το απόγευμα στην Stark Arena δεν πρόκειται να ξεχαστούν.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, πάντως, προσπάθησε να χωρέσει κάτι από αυτές τις στιγμές στο παρακάτω video θέλοντας να πει το δικό της «ευχαριστώ» στον κόσμο για την απίστευτη στήριξή του 3 μέρες τώρα στο Βελιγράδι.

Γιώργο ψυχάρα, Ολυμπιακάρα! 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς