17.9 C
Athens

Άρης: Από Δευτέρα η απόφαση της UEFA για την ευρωπαϊκή αδειοδότηση των Κιτρίνων – Ποια τα δεδομένα

Οι οφειλές σε έναν παίκτη, για την οποία είναι υπεύθυνη η παλιά ΠΑΕ των Κιτρίνων, δεν δείχνουν ικανές να αφήσουν τον Άρη εκτός Ευρώπης κι αυτό μεταφέρεται συνεχώς από τα μέλη της διοίκησης της ομάδας που προσπαθούν να καθησυχάσουν τους εξαγριωμένους οπαδούς

Ο Άρης έχει μπει σε νέες δικαστικές περιπέτειες ελέω… ΕΠΟ, αφού και φέτος η «εξυγίανση» τον έχει βάλει στο στόχο με σκοπό να τού στερήσει -ξανά- αυτό που με τόσο κόπο κέρδισε στο χορτάρι.

Πέρυσι ήταν το -6 με την υπόθεση Λάσκοφ, φέτος αυτή του Παλαθουέλος που αναγκάζει τους Θεσσαλονικείς να μπουν στη νέα σεζόν από τον… Μάιο.

Οι οφειλές σε έναν παίκτη, για την οποία είναι υπεύθυνη η παλιά ΠΑΕ των Κιτρίνων, δεν δείχνουν ικανές να αφήσουν τον Άρη εκτός Ευρώπης κι αυτό μεταφέρεται συνεχώς από τα μέλη της διοίκησης της ομάδας που προσπαθούν να καθησυχάσουν τους εξαγριωμένους οπαδούς.

Εντός της εβδομάδας που ξεκινά από αύριο (23/5) αναμένονται περισσότερες εξελίξεις για το θέμα της ευρωπαϊκής αδειοδότησης του Άρη, ώστε σε συνδυασμό με την απόφαση του CAS για την άλλη «ανοιχτή» υπόθεση του Ντουρμισάι να επιτρέψει στους Κίτρινους να ξεκινήσουν με ηρεμία και ψυχραιμία τον μεταγραφικό σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς