15 C
Athens

Βιεϊρίνια: Ο Λαόθ δημιούργησε ένα μπάχαλο, ακόμα περιμένω να μου εξηγήσει το λάθος στο πέναλτι

Ο «αλαζόνας» ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στον επεισοδιακό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ, σε ένα ματς-παρωδία που στιγματίστηκε από τις πολλές διακοπές, τις μάχες σώμα με σώμα των οπαδών και μία… πέτρα!

Ωστόσο, για τον αρχηγό του Δικεφάλου Αντρέ Βιεϊρίνια γίνεται πολύς ντόρος για το τίποτα, με τον ίδιο να μένει στη φάση του πέναλτι όπου ο Γκατσίνοβιτς άνοιξε το κεφάλι του, αλλά οι παίκτες του ΠΑΟΚ ακόμα διαμαρτύρονται στον Λαόθ, που σύμφωνα με τον Πορτογάλο δημιούργησε ένα «μπάχαλο» στον τελικό.

«Ακόμα περιμένω από τον Λαόθ να μου εξηγήσει ποιο ήταν το λάθος» ανέφερε συγκεκριμένα ο Βιεϊρίνια.

Ενώ συνέχισε: «Δημιούργησε ένα μπάχαλο στο ματς ο διαιτητής. Μας έστειλε στα αποδυτήρια για αυτό που έγινε με τον Αϊτόρ και μας είπε ότι αν συνεχίσουν έτσι οι φίλαθλοι δεν θα συνεχίσει το ματς».

Για το παιχνίδι ανέφερε: «Το μόνο που μας άρεσε ήταν η αντίδραση μας στο δεύτερο μέρος. Αλλά όπως έχω πει, τους τελικούς δεν παίζουμε τους κερδίζουμε».

«Θέλαμε να είμαστε πιο ξεκούραστοι αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Θέλω να πω ένα συγγνώμη στον κόσμο, παλέψαμε μέχρι τέλους αλλά δεν μπορέσαμε. Θα τους δώσουμε περισσότερες χαρές. Ήρθαμε να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε φέτος, θα προσπαθήσουμε του χρόνου», συνέχισε.

Για το συμβόλαιό του δήλωσε: «Η κόρη μου έχει σχολείο έως 15 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη θα είμαι, οπότε μέχρι τότε».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς