24.6 C
Athens

Λουτσέσκου: Δεν με πείθει το πέναλτι που δεχθήκαμε, έπρεπε το ματς να πάει στην παράταση

Απογοητευμένος από την ήττα αλλά και από τη συνολική εξέλιξη του τελικού με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος κόουτς υποστήριξε πως δεν τον έπεισε το πέναλτι που δέχθηκε η ομάδα του και τόνισε πως κατά την άποψή του το δίκαιο θα ήταν να οδηγηθεί η αναμέτρηση στην παράταση.

Αναλυτικά όσα είπε στην COSMOTE TV:

«Έχω πολλές σκέψεις, αλλά αρχικά θέλω να συγχαρώ τον αντίπαλό μας. Η ανάλυση είναι περίπλοκη. Πρώτον, είναι αλήθεια ότι χάσαμε τα πρώτα 30 λεπτά, δεν ήμασταν επιθετικοί και στην κατάσταση που θα έπρεπε στο παιχνίδι. Σε αυτά τα 30 λεπτά, ο Παναθηναϊκός έπαιζε με ένταση και επιθετικά, ήλεγχε τον αγώνα χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρίες.

Δεύτερον, ύστερα από τα 30 λεπτά, δεχθήκαμε ένα γκολ που δεν με πείθει. Αν νικήσεις έναν τελικό με τέτοιο πέναλτι, είναι φυσικό να αισθάνεται ενοχλημένος ο ηττημένος. Τρίτον, επιστρέψαμε και για 60 λεπτά κυριαρχήσαμε. Είχαμε 3-4 ευκαιρίες και οι αντίπαλοί μας έπεφταν κάτω και είχαν μία ευκαιρία. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Ίσως για εμάς ήταν το ματς έτσι και σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή, έχοντας 60 παιχνίδια, έχοντας παίκτες που αποθεραπεύτηκαν πριν από λίγες ημέρες και δεν ήταν όλα τέλεια. Παρ’ όλα αυτά, έπρεπε να πάμε τουλάχιστον στην παράταση»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς