15 C
Athens

Αγγελόπουλοι: «Η ομάδα του ‘μέχρι τέλους’ έφτασε ως εδώ»

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός αποθέωσαν τον απίστευτο ερυθρόλευκο κόσμο που έγραψε ιστορία στη Stark Arena, υπενθυμίζοντας ότι στο Βελιγράδι πήγε η ομάδα του «μέχρι τέλους»

Το φάιναλ φορ του Βελιγραδίου τελείωσε ουσιαστικά για τον Ολυμπιακό 2 δέκατα του δευτερόλεπτου πριν τη λήξη του ημιτελικού κόντρα στην Εφές. Ακόμα κι έτσι όμως, ο κόσμος της ομάδας έδωσε μια πραγματικά ανεπανάληπτη παράσταση στις εξέδρες της Stark Arena και στον μικρό τελικό, κερδίζοντας χωρίς συναγωνισμό την… κούπα της πιο εντυπωσιακής οπαδικής παρουσίας στην ιστορία των Final Four της Euroleague.

Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι μίλησαν στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη του μικρού τελικού, αποθεώνοντας το απίθανο κοινό των Ερυθρολεύκων και υπενθυμίζοντας ότι η ομάδα του «μέχρι τέλους» ήταν αυτή που έφτασε στο Βελιγράδι.

Αρχικά μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η ομάδα του «μέχρι τέλους» έφτασε ως εδώ. Υπάρχει καθολική αποδοχή του κόουτς. Έχει κατακτήσει τον σεβασμό του κόσμου και της Ευρώπης ολόκληρης, είναι δύσκολο και του αξίζουν συγχαρητήρια. Ό,τι και να πεις είναι λίγο για τον Γιώργο και ελπίζουμε να σηκώσουμε μαζί του το νταμπλ».

https://athlosnews.gr/fournie-an-eprepe-na-gyriso-stin-evropi-tha-ithela-na-paixo-sto-iero-klab-pou-legetai-olybiakos/

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ευχαρίστησε τον κόσμο τονίζοντας πως «δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, ήταν συγκλονιστικός και μας γεμίζει με περηφάνια», για να συμπληρώσει:

«κάναμε υπέρβαση για να φτάσουμε ως εδώ. Φάγαμε ένα καλάθι στα 0.2 δεύτερα και αποκλειστήκαμε στον ημιτελικό. Έτσι είναι, άλλες φορές το κάναμε εμείς. Ο Μπαρτζώκας βγήκε προπονητής της χρονιάς από όλη την Ευρώπη, όχι από εμάς. Για τον Πρίντεζη, αν ήταν το τελευταίο παιχνίδι του, έγινε αυτό που του άξιζε. Εγώ δεν φανταζόμουν το 2009, τη μόνη φορά που έφυγε μετά από ημιτελικό Final Four, ότι το 2022 θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο να αποθεωνόμαστε από 12.000 κόσμο. Πάμε τώρα να πάρουμε το πρωτάθλημα για να κλείσει καταπληκτικά αυτή η χρονιά. Το νταμπλ έχουμε να το κάνουμε από το 1997».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς