22.9 C
Athens

Φουρνιέ: Αν έπρεπε να γυρίσω στην Ευρώπη, θα ήθελα να παίξω στο ιερό κλαμπ που λέγεται Ολυμπιακός!

Ο Γάλλος σταρ των Νιου Γιορκ Νικς έριξε βόμβα, γράφοντας στο twitter πως αν έπρεπε να επιστρέψει στην Ευρώπη θα ήθελε να παίξει στον «ιερό σύλλογο που λέγεται Ολυμπιακός»

Ο κόσμος του Ολυμπιακού δημιούργησε μια μαγική ατμόσφαιρα στο Βελιγράδι και δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως οι εικόνες έκαναν τον γύρο του κόσμου για μια πρωτόγνωρη αποθέωση που γνώρισαν ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του.

Ο Γάλλος διεθνής σούπερ σταρ των Νιου Γιορκ Νικς, Εβάν Φουρνιέ, αποθέωσε τον Ολυμπιακό χαρακτηρίζοντας τον ιερό σύλλογο και τόνισε πως αν κάποια μέρα έπρεπε να επιστρέψει στην Ευρώπη, θα ήθελε να πάει στους Ερυθρόλευκους!

«Εάν κάποια μέρα έπρεπε να επιστρέψω στην Ευρώπη και είχα την επιλογή να πάω όπου θέλω σκέφτομαι πως θα πήγαινα στον Ολυμπιακό. Είναι ένας εξίσου ιερός σύλλογος», ανέφερε στο twitter του μετά το τέλος του μικρού τελικού όπου οι φίλοι του Ολυμπιακού έμειναν στις εξέδρες να τραγουδούν και να χειροκροτούν για τους παίκτες της ομάδας.

Σημειώνεται πως ο 30χρονος δίνει το παρών στη Stark Arena και θαύμασε από κοντά την καταπληκτική ατμόσφαιρα των φίλων του Ολυμπιακού!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς