21 C
Athens

Sky Italia: Ο Εμπαπέ πήρε την απόφαση να μείνει στην Παρί!

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σύμφωνα με το «Sky Italia» πήρε την απόφαση να παραμείνει στο Παρίσι, καθώς η Παρί του προσέφερε -στην κυριολεξία- τα κλειδιά του συλλόγου κι ένα μυθικό συμβόλαιο, που όμοιό του δεν θα έχουμε ξαναδεί!

Τα τείχη, τελικά, δεν… έπεσαν! Ο Κιλιάν Εμπαπέ σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο και το «Sky Italia» πήρε την απόφαση να παραμείνει στο Παρίσι, καθώς η Παρί του προσέφερε -στην κυριολεξία- τα κλειδιά του συλλόγου κι ένα μυθικό συμβόλαιο, που όμοιό του δεν θα έχουμε ξαναδεί!

Ο Γάλλος αστέρας φαίνεται να έριξε την τελευταία στιγμή άκυρο στην πρόταση της Ρεάλ και θα παραμείνει κάτοικος Παρισιού και από τη νέα σεζόν, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του με τους Παριζιάνους.

Οι λόγοι; Τα περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ με τα οποία θα τον «δέσουν» για τα επόμενα χρόνια στο Παρκ Ντε Πρενς οι διοικούντες της Παρί με τα μπόνους να φτάνουν σε άλλο επίπεδο, αφού ξεπερνούν τα 80 εκατομμύρια σε περίπτωση υπογραφής του νέου συμβολαίου του (πιθανότατα μέχρι το 2027).

Η Ρεάλ μένει και φέτος «στα κρύα του λουτρού» παρά τα 180 εκατομμύρια που έδειχνε διατεθειμένη να σπαταλήσει σε πρώτη φάση για την υπογραφή του, σε μία ανατροπή μεγατόνων που αναμένεται να γίνει κι επίσημη μέσα στις επόμενες ημέρες μέσω δημόσιας τοποθέτησης του 22χρονου άσου, ο οποίος γίνεται και με τη βούλα «μίδας» στο Παρίσι!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς