21.6 C
Athens

Πρωτοφανής αποθέωση του Λάσο στους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Τους βγάζω το καπέλο» (vid)

«Αυτά που είδαμε εδώ από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ήταν απίστευτα. Τους βγάζω το καπέλο. Απίστευτο!», ανέφερε ο Λάσο αποθεώνοντας τον μαγικό κόσμο του Ολυμπιακού για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στους δύο ημιτελικούς της Πέμπτης

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν μετατρέψει σε… ΣΕΦ την Stark Arena ενόψει του Final Four στο Βελιγράδι και παρά τον αποκλεισμό της ομάδας τους από τον τελικό της διοργάνωσης παραμένουν πιστοί στο ραντεβού τους με τις κερκίδες και θα δώσουν δυναμικό παρών και στον αποψινό (17:00) μικρό τελικό με την Μπαρτσελόνα.

Ανάμεσα στα αποθεωτικά σχόλια που έγιναν για την «εκκωφαντική» παρουσία του κοινού των Ερυθρολεύκων στη σερβική πρωτεύουσα και την τρομερή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν… και στους δύο ημιτελικούς της Πέμπτης, βρίσκεται κι αυτό του Πάμπλο Λάσο, ο οποίος έβγαλε το καπέλο στην δυναμική των Πειραιωτών εντός κι εκτός παρκέ!

«Τρέφω μεγάλο σεβασμό προς τις υπόλοιπες ομάδες του Final-4. Αυτά που είδαμε εδώ από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ήταν απίστευτα. Τους βγάζω το καπέλο. Απίστευτο!», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός κόουτς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς