16.8 C
Athens

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Για τον αρχηγό!

Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει συνδέσει -όσο λίγοι- το όνομά του με την ιστορία του Ολυμπιακού και του ελληνικού μπάσκετ γενικότερα και απόψε στο Βελιγράδι είναι πολύ πιθανό να γράψει την τελευταία ευρωπαϊκή σελίδα στην καριέρα του, φορώντας την αγαπημένη του ερυθρόλευκη φανέλα

Ο Γιώργος Πρίντεζης έχει συνδέσει -όσο λίγοι- το όνομά του με την ιστορία του Ολυμπιακού και του ελληνικού μπάσκετ γενικότερα και απόψε στο Βελιγράδι είναι πολύ πιθανό να γράψει την τελευταία ευρωπαϊκή σελίδα στην καριέρα του, φορώντας την αγαπημένη του ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο αρχηγός των αρχηγών. Αυτός που δεν έφυγε ποτέ, στο 375ο παιχνίδι του με τον Ολυμπιακό, στην πιο μεγάλη μπασκετική σκηνή της Ευρώπης. Ό,τι και να γράψεις για τον Γιώργο του Ολυμπιακού είναι λίγο. Λίγο μπροστά στο μπασκετικό του μεγαλείο, στις στιγμές που έχε χαρίσει στον σύλλογο του Πειραιά και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, που του βγάζει το καπέλο στο δικό του ξεχωριστό last dance.

https://athlosnews.gr/olybiakos-gia-tin-timi-ton-kosmo-kai-to-mellon-tou/

Φυσικά, ελπίδα όλων είναι μία ανακοίνωση του «Πρι» που θα δίνει παράταση σε αυτό που φαντάζει ως πολύ δύσκολο να το σκεφτεί κανείς. Δηλαδή την απουσία του αρχηγού από το παρκέ στο ΣΕΦ.

Ο (πιο) πιστός στρατιώτης των Πειραιωτών έγραψε ξανά ιστορία στο Βελιγράδι και μπροστά στο κόκκινο «ποτάμι» των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Stark Arena είναι βέβαιο ότι θα βουρκώσει. Το αποψινό ματς είναι ιδιαίτερο για τον Γιώργο του Πειραιά αλλά και τον κόσμο της ομάδας που θα τον «αγκαλιάσει» όσο ποτέ άλλοτε ανεξαρτήτου αποτελέσματος και θα προσπαθήσει να τον πείσει να συνεχίσει το μπασκετικό του ταξίδι τουλάχιστον για έναν ακόμη χρόνο. Ακούραστος εργάτης μέχρι τα 38 του! 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς