15.7 C
Athens

Ο Πέρεθ ενημέρωσε τους παίκτες της Ρεάλ ότι «χάλασε» του Εμπαπέ!

Σύμφωνα με έγκριτο δημοσιογράφο από την Ισπανία το σίριαλ του Κιλιάν Εμπαπέ εν τέλει δεν θα έχει θετική κατάληξη για τη Ρεάλ Μαδρίτης, μετά και την αποκάλυψη του Φλορεντίνο Πέρεθ στους αρχηγούς των «μερέγνκες»

Σύμφωνα με έγκριτο δημοσιογράφο από την Ισπανία το σίριαλ του Κιλιάν Εμπαπέ εν τέλει δεν θα έχει θετική κατάληξη για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρει γνωστός δημοσιογράφος της «Marca» ο πρόεδρος των μερένγκες Φλορεντίνο Πέρεθ ενημέρωσε τους παίκτες της ομάδας του ότι τελικά ο Εμπαπέ αποφάσισε να μην ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ισπανίας επιλέγοντας να παραμείνει στην Παρί.

Είδηση-βόμβα, εφόσον επιβεβαιωθεί στο άμεσο μέλλον, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το μέγεθος μίας μεταγραφής που δεδομένα θα τάραζε τα νερά του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Βέβαια, τα ρεπορτάζ σε Ισπανία και Γαλλία πάνε κι’ έρχονται, τα επικοινωνιακά παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων δεν σταματούν και την τελική απάντηση θα την έχει ο ίδιος ο Γάλλος αστέρας που ουκ ολίγες φορές έχει εκφράσει το «θέλω» του να αγωνιστεί στην Βασίλισσα της Ευρώπης.

Τα λεφτά της Παρί, όμως, είναι πολλά. Συγκεκριμένα ατελείωτα για έναν παίκτη της δικής του κλάσης…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς