15.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Για την τιμή, τον κόσμο και το μέλλον του

Οι Πειραιώτες θέλουν να ολοκληρώσουν το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι με μία καλή εμφάνιση και νίκη, ακριβώς όπως τους αξίζει ώστε να δώσουν και χαρά στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόσμο τους που «έβαψε» κατακόκκινο το Βελιγράδι

Ο Ολυμπιακός «κλείνει» απόψε (17:00) το φετινό του ταξίδι στο Final Four του Βελιγραδίου με το ματς του μικρού τελικού απέναντι στην Μπαρτσελόνα με στόχο την 3η θέση σε μία διοργάνωση που φρόντισε να του δείξει το πιο ωραίο και το πιο σκληρό της πρόσωπο μέσα σε λίγες εβδομάδες.

Οι Ερυθρόλευκοι πολέμησαν γενναία αλλά «προδόθηκαν» από μία στιγμής μεγάλης μπασκετικής κλάσης του Βασίλιε Μίτσιτς, ο οποίος έβαλε το σουτ της ζωής του (μέχρι το επόμενο) για να χαρίσει στην Εφές το εισιτήριο για τον τελικό και να στείλει την ομάδα του Μπαρτζώκα απέναντι στην Μπάρτσα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

https://athlosnews.gr/o-kornelious-o-mitsits-kai-i-protofanis-apoklisi-tou-pylona-gouokap/

Στο σήμερα οι Πειραιώτες θέλουν να ολοκληρώσουν το φετινό ευρωπαϊκό τους ταξίδι με μία καλή εμφάνιση και νίκη, ακριβώς όπως τους αξίζει ώστε να δώσουν και χαρά στον ΤΕΡΑΣΤΙΟ κόσμο τους που «έβαψε» κατακόκκινο το Βελιγράδι και την υπερσύγχρονη Stark Arena.

Ολυμπιακός και Μπαρτσελόνα είναι οι «πληγωμένοι» της διοργάνωσης, αλλά στην πραγματικότητα τους χωρίζουν πολλά περισσότερα απ’ όσα τους ενώνουν. Κι αυτό γιατί στην Καταλονία είχαν ως αποκλειστικό τους στόχο την κούπα γνωρίζοντας ότι έχουν το μεγαλύτερο μπάτζετ της Λίγκας, ενώ στον Πειραιά πορευόταν με άξονα το πάθος και την ψυχή. Κι όπου τους βγάλει.

Τελικά από το Λιμάνι του Πειραιά έφτασαν μέχρι τα γραφικά σοκάκια του Βελιγραδίου, εκεί όπου σήμερα οι οπαδοί του θα μετατρέψουν ξανά την Stark Arena σε ΣΕΦ για το δικό τους «ευχαριστώ» στην ομάδα που για άλλη μία σεζόν «ζωντάνεψε» τα όνειρά τους. Μέχρι την επόμενη σεζόν, την οποία σύμφωνα και με τα λόγια του Μπαρτζώκα σχεδιάζει ήδη ο Ολυμπιακός, ώστε να επανέλθει κι αυτή τη φορά να φτάσει μέχρι το τέλος του δρόμου.

Μάγκικα και Πειραιώτικα…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς