12.5 C
Athens

NBA: Ο Γιάννης έγραψε ιστορία όντας και φέτος στην κορυφαία αμυντική πεντάδα της σεζόν

Κάντε άκρη να περάσει ο Γιάννης!

Ο Greek Freak για άλλη μία σεζόν πιστοποιεί το γεγονός ότι θεωρείται ένας από τους κορυφαίους παίκτες της εποχής του στο NBA, αφού όχι απλά εξασφάλισε ξανά θέση στην καλύτερη αμυντική πεντάδα της σεζόν αλλά το κατάφερε για 4η φορά στην καριέρα του, κατόρθωμα που πλέον μοιράζεται μόνο με τους Μάικλ Τζόρνταν, ΛεΜπρόν Τζέιμς, Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ και Τιμ Ντάνκαν!

Ο Έλληνας αστέρας συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία στον μαγικό κόσμο του NBA και παρά τον αποκλεισμό των Μπακς από τους τελικούς της Ανατολής σηκώνει τα βραβεία το ένα μετά το άλλο.

Παρέα με τον Γιάννη, στην κορυφαία αμυντική πεντάδα συμπεριελήφθησαν ακόμα ο (αμυντικός της χρονιάς) Μάρκους Σμαρτ (Μπόστον Σέλτικς), ο Μίκαλ Μπρίτζες (Φοίνιξ Σανς), ο Τζάρεν Τζάκσον (Μέμφις Γκρίζλις) και ο Ρούντι Γκομπέρ (Γιούτα Τζαζ).

Παράλληλα, η δεύτερη καλύτερη αμυντική πεντάδα περιλαμβάνει τους Τζρου Χόλιντεϊ (Μιλγουόκι Μπακς), Ματίς Τάιμπουλ (Φιλαντέλφεια 76ερς), Ντρέιμοντ Γκριν (Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς), Μπαμ Αντεμπάγιο (Μαϊάμι Χιτ) και Ρόμπερτ Γουίλιαμς (Μπόστον Σέλτικς).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς