22.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Αποχαιρέτησε την Περούτζια και πιάνει Λιμάνι ο Τράβιτσα

Το συμβόλαιο του Ντράγκαν Τράβιτσα με την Περούτζια ολοκληρώθηκε και ο σπουδαίος πασαδόρος αποτελεί παρελθόν από τη δεύτερη της βαθμολογίας του ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο διεθνής Ιταλός πασαδόρος (με ρίζες από την Κροατία) έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό του Αλμπέρτο Τζουλιάνι για τη νέα σεζόν και αποχωρεί από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου ξεκινώντας μια νέα περιπέτεια στην Ελλάδα υπό τις οδηγίες του Ιταλού τεχνικού. Ήδη ο Τράβιτσα αποχαιρέτησε την Περούτζια μετά από δύο χρόνια μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για όλους.

«Μετά από δύο χρόνια ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσουμε την Περούτζια. Γνώρισα ξεχωριστούς ανθρώπους που έκαναν αυτή την περιπέτεια μοναδική. Ευχαριστώ τον σύλλογο που μου έδωσε την ευκαιρία. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου: μόνο εμείς γνωρίζουμε τον δεσμό που δημιουργήσαμε μέσα σε αυτά τα αποδυτήρια, θα τον κουβαλάμε μέσα μας για πάντα. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους. Με την παρουσία σας, τη στήριξή σας, την ευαισθησία σας δείξατε το μεγαλείο σας. Δε θα σας ξεχάσω ποτέ!», ανέφερε ο Ιταλοκροάτης που από την επόμενη σεζόν θα φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς