20.8 C
Athens

Έρασπορ: Τέλος ο Σωκράτης από την Εθνική

Σύμφωνα με την Έρασπορ και όσα μετέδωσε ο γνωστός δημοσιογράφος, Δημήτρης Μαλισιώβας, ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού αποφάσισε να πει το οριστικό αντίο στην εθνική ομάδα

Το κεφάλαιο εθνική ομάδα κλείνει οριστικά για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, που μετέδωσε ο γνωστός δημοσιογράφος και ρεπόρτερ της Εθνικής, Δημήτρης Μαλισιώβας στη βραδινή ραδιοεφημερίδα της ΕΡΑΣΠΟΡ, ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση εξαιτίας μη σεβασμού και μερικών συμπεριφορών από πρόσωπα που είναι εντός Εθνικής.

«Τόσο ο κ Φαν’τ Σιπ, όσο και ο Πογέτ είναι κύριοι. Συζήτησαν αρκετές φορές και τον σεβάστηκαν, αφήνοντας ανοιχτή την πόρτα της Εθνικής με δημόσιες τοποθετήσεις. Κάποιοι άλλοι, όπως οι τεχνικοί Διευθυντές, δεν έπραξαν αναλόγως. Δυο χρόνια μετά την κόντρα με τον Άγγελο Αναστασιάδη (19/6/2019) δεν του τηλεφώνησαν ποτέ για τη Εθνική, δεν συζήτησαν το θέμα, Δεν είχαν επαφή μαζί του ούτε καν στη γιορτή του, ούτε καν όταν γεννήθηκε η κόρη του, άρα πως να αισθανθεί ο Σωκράτης. Έκανε υπομονή, αλλά μέχρι πότε. Τα πάντα στη ζωή είναι θέμα ψυχισμού» έλεγαν από το περιβάλλον του 33χρονου παίκτη του Ολυμπιακού καταγράφοντας τα συναισθήματα του Σωκράτη, όπως αναφέρει ο κ. Μαλισιώβας.

Υπενθυμίζεται πως ο Σωκράτης έδωσε το παρών σε δύο Μουντιάλ και ένα Euro (τελικές φάσεις) με 90 συμμετοχές.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς