16.7 C
Athens

Στη Νέα Σμύρνη για το ίδιο ματς

Ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών) θα σφυρίξει τον αγώνα Πανιώνιος-ΠΑΟΚ στη 2η αγωνιστική της Super League. O διεθνής διαιτητής έμαθε τον ορισμό του στην Δανία, όπου βρίσκεται μαζί τον Τάσο Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου), για το αποψινό παιχνίδι της Κοπεγχάγης με την Αταλάντα στο Europa League.

Ο Παπαπέτρου έχει διαιτητεύσει ξανά ματς των δύο ομάδων στο ίδιο γήπεδο. Αυτό πραγματοποιήθηκε στις 3 Απριλίου του 2016 και οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με σκορ 3-1. Ο ρέφερι της ΕΠΣ Αθηνών ήταν αλάνθαστος στην αναμέτρηση και είχε βοηθό τον Βασίλη Καμπούρη (Εύβοιας), όπως θα συμβεί ξανά την Κυριακή. Ο έτερος θα είναι ο έμπειρος Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών). Τέταρτος διαιτητής στον αγώνα της Νέας Σμύρνης ορίστηκε ο Άρης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), ο οποίος είχε τον ίδιο ρόλο στο παιχνίδι Παναιτωλικός-ΑΕΚ, που σφύριξε ο Παπαπέτρου. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο πρώην αρχιδιαιτητής Βασίλης Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας), που έχει βαθμολογήσει αρκετές φορές τον Παπαπέτρου.

Ο διεθνής διαιτητής διηύθυνε δύο φορές πέρσι παιχνίδια των «κυανέρυθρων». Το Λεβαδειακός-Πανιώνιος (2-1) και το Πανιώνιος-Ξάνθη (0-0). Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ διαιτήτευσε την εντός έδρας αναμέτρηση του με τον Ατρόμητο (2-1).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς