23.3 C
Athens

Αγγελόπουλοι σε παίκτες: «Ψηλά τα κεφάλια, πάμε για το πρωτάθλημα!»

Το σύνθημα για να ξεχαστεί γρήγορα η βραδιά με την Εφές δόθηκε από τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο που ζήτησαν από τους παίκτες να συνεχίσουν τη φετινή τους προσπάθεια για να κατακτήσουν το πρωτάθλημα

Η απογοήτευση είναι μεγάλη στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού για τον τρόπο που ήρθε η ήττα από την Αναντολού Εφές ωστόσο άπαντες αντιλαμβάνονται πως γρήγορα θα την αφήσουν πίσω τους.

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, βρέθηκαν στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια, συνεχάρησαν τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για την ευρωπαϊκή πορεία, αλλά και την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στον αγώνα με την τουρκική ομάδα δίνοντας το σύνθημα για τη συνέχεια.

«Ψηλά τα κεφάλια. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος», τούς είπαν χαρακτηριστικά θέτοντας τον αμέσως επόμενο και κύριο στόχο των Κυπελλούχων Ελλάδας που είχαν μια εντυπωσιακή πορεία στη φετινή EuroLeague και αποκλείστηκαν στον ημιτελικό από την πρωταθλήτρια Ευρώπης.

https://athlosnews.gr/i-skliri-itta-i-sigouria-gia-diatirisi-stin-elit-kai-to-olybiako-megaleio-stis-exedres/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς