27.3 C
Athens

Η παρατήρηση του Τζέιμς για την άμυνα πάνω στον Μίτσιτς στο σουτ που έκρινε τα πάντα στον ημιτελικό

Ο Μάικ Τζέιμς παρακολούθησε σαν ουδέτερος την σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές για την ημιτελική φάση της Euroleague και σύμφωνα με τη δική του κρίση η ομάδα του Μπαρτζώκα έπρεπε είτε να κάνει double team πάνω στον «καυτό» Μίτσιτς, είτε να του κάνει φάουλ ώστε να γλιτώσει από τις… ορέξεις του

Ο Μάικ Τζέιμς παρακολούθησε σαν ουδέτερος την σπουδαία αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Εφές για την ημιτελική φάση της Euroleague και σύμφωνα με τη δική του κρίση η ομάδα του Μπαρτζώκα έπρεπε είτε να κάνει double team πάνω στον «καυτό» Μίτσιτς, είτε να του κάνει φάουλ ώστε να γλιτώσει από τις… ορέξεις του.

Σύμφωνα με τον Αμερικανό άσο της Μονακό, οι Μίτσιτς και Λάρκιν είναι δύο εκ των κορυφαίων παικτών αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και σε μία συνθήκη όπως τη χθεσινή και κρίνοντας εκ τους αποτελέσματος τόνισε μέσω Twitter ότι θα έπρεπε να γίνει φάουλ πάνω στον Σέρβο σταρ από τους παίκτες του Ολυμπιακού, που τελικά έμειναν εκτός τελικού μετά από αυτό το ασύλληπτο σουτ του ηγέτη της Εφές.

«Είτε κάνεις double team πάνω στον Μίτσιτς στη συγκεκριμένη κατάσταση και αφήνεις τον “κρύο” Μόερμαν να πάρει την επίθεση είτε κάνεις φάουλ και παίρνεις την τελευταία κατοχή.

Δεν αφήνεις τον Λάρκιν ή τον Μίτσιτς σε απομόνωση στο παιχνίδι. Δύο από τους πέντε καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη εκεί πέρα. Αλλά εγώ είμαι απλά ένας θεατής που απολαμβάνω την αναμέτρηση», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Μάικ Τζέιμς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς