20.5 C
Athens

Παναθηναϊκός βόλεϊ: Επίσημα τέλος Γκαράς και Ράπτης

Και τυπικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελούν ο Δημήτρης Γκαράς και ο Αλέξανδρος Ράπτης.

Ο πολύπειρος λίμπερο αποχώρησε μετά από έναν χρόνο καθώς ήδη αποκτήθηκε για τη συγκεκριμένη θέση ο Δημήτρης Ζήσης από τον Ολυμπιακό. Το αντίστροφο δρομολόγιο αναμένεται να ακολουθήσει ο Γκαράς που πανηγύρισε με τον Παναθηναϊκό την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος και ενός Λιγκ Καπ.

Όσον αφορά στον Ράπτη, ο Πατρινός ακραίος αποχωρεί έπειτα από τέσσερα χρόνια έχοντας πανηγυρίσει δύο Λιγκ Καπ και δύο πρωταθλήματα. Ο διεθνής αθλητής θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση για τον Γκαρά: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά το Δημήτρη Γκαρά για την προσφορά του στο Σύλλογο.

Πρόκειται για έναν αθλητή που συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Λιγκ Καπ για το αντρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού.

Δημήτρη σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια!»

Η ανακοίνωση για τον Ράπτη: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά τον Αλέξανδρο Ράπτη για την πολυετή προσφορά του στο Σύλλογο.

Πρόκειται για έναν αθλητή που έχει προσφέρει τα μέγιστα στο Σύλλογο από το 2018 και αποτέλεσε βασικό κομμάτι στις επιτυχίες του τμήματος τα τελευταία χρόνια.

Αλέξανδρε σε ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και κάθε επιτυχία στην καριέρα σου!»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς