20.4 C
Athens

Επίσημη κρούση του Άρη σε Λοντίγκιν, ποιες οι σκέψεις του Ρώσου κίπερ

Ο Άρης λίγο μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου και την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου στο χορτάρι (εξωγηπεδικά η ΕΠΟ επιχειρεί νέο σχέδιο εξόντωσης για να αφήσει εκτός τους Κίτρινους) σχεδιάζει ήδη την επόμενη σεζόν με τον Χερμάν Μπούργος στο τιμόνι.

Σε μία από τις θέσεις που οι Θεσσαλονικείς δεδομένα θα ψαχτούν στην αγορά το ερχόμενο καλοκαίρι αφορά αυτή του τερματοφύλακα, με τον Γιούρι Λοντίγκιν, όπως είχατε διαβάσει στο FWS πριν από περίπου ένα μήνα, να είναι αυτός που βρίσκεται ψηλότερα στη λίστα.

Ο Ελληνορώσος κίπερ θα αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από μία γεμάτη διετία στην Ήπειρο και στις πρώτες του σκέψεις για τη συνέχεια της καριέρας του βρίσκεται το εξωτερικό, όπως δήλωσε και ο ίδιος.

Ωστόσο ο Άρης φρόντισε να του χτυπήσει κι επίσημα την πόρτα κάνοντας του πρόταση συνεργασίας για να τον πείσει να μείνει στην Ελλάδα, με τον πρώην τερματοφύλακα της Ζενίτ να βρίσκεται σε δίλημμα και να ενημερώνει πως θα δώσει την τελική του απάντηση πριν τα τέλη του μήνα που διανύουμε…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς