17.6 C
Athens

Ζαν Σαρλ: Έμεινα άναυδος όταν έμαθα πόσοι οπαδοί μας θα έρθουν στο Βελιγράδι

Λίγες ώρες έμειναν για την πιο μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού στη σεζόν, μέχρι την επόμενη.

Οι Ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Αναντολού Εφές στον μεγάλο ημιτελικό της Euroleague και ο Λιβιό Ζαν Σαρλ με δηλώσεις του στο κανάλι του Olympiacos TV τονίζει πως άπαντες στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι έτοιμοι για την ευρωπαϊκή πρόκληση που έχουν μπροστά τους, ενώ όπως είπε έμεινε άναυδος όταν ενημερώθηκε για τη μάζα των οπαδών των Πειραιωτών (πάνω από 12.000) που θα βρεθούν στην Stark Arena.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς αισθάνεται για την συμμετοχή του στο Final Four: «Αισθάνομαι συναρπαστικά όπως όλοι και ιδιαίτερα όσοι αγωνιζόμαστε πρώτη φορά. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι και θα δηλώσουμε ”παρών'”».

Για το σημείο-κλειδί στον ημιτελικό με την Αναντολού Εφές: «Όλοι γνωρίζουμε ότι η Εφές έχει πολλά όπλα και ότι οι Μίτσιτς και Λάρκιν είναι αυτοί που πρέπει να περιορίσουμε».

Για το πόσο σημαντικό είναι ότι ο Ολυμπιακός θα έχει την στήριξη των οπαδών του: «Είναι απίστευτο. Όταν έμαθα πόσοι θα έρθουν έμεινα άναυδος που μας ακολουθούν μέχρι εδώ. Είναι μία μεγάλη ευκαιρία να έχουμε κοντά μας τους οπαδούς μας. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω».

Για το αν έχει να στείλει κάποιο μήνυμα στους οπαδούς του Ολυμπιακού: «Θα τα δώσουμε όλα, να είστε εκεί, σας ευχαριστούμε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς