24.6 C
Athens

Πόλο Ανδρών: Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός, το ζευγάρι των τελικών της Α1 για έκτη σερί σεζόν

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, που κρίθηκε στα πέναλτι, η Βουλιαγμένη εξασφάλισε για έκτη διαδοχική φορά την πρόκρισή της στους τελικούς της Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Στον τρίτο και αποφασιστικό ημιτελικό των πλέι-οφ, η γηπεδούχοι έμειναν ζωντανοί στο… θρίλερ, επικράτησαν με 11-10 του Πανιωνίου (κανονικός αγώνας 6-6) και θα απτοελέσουν για άλλη μία χρονιά τον… παρτενέρ του Ολυμπιακού στους τελικούς.

Από την πλευρά τους, οι Νεοσμυρνιώτες που έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις σε όλη τη σειρά και «άγγιξαν» την υπέρβαση, θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Σμύρνης στη μάχη για την τρίτη θέση και το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι όπου κρίθηκε το ματς, οι παίκτες του Χρβόγε Κόλιανιν αποδείχθηκαν απόλυτα ψύχραιμοι και εύστοχοι, ενώ ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος έκανε μία και… καλή απόκρουση, στο πέναλτι του Μπραϊμη. Ο Κώστας Δήμου άλλαξε τερματοφύλακα για την τελευταία εκτέλεση, με τον Καζάκο να αντικαθιστά τον Λιμαράκη, αλλά ο Δημήτρης Σκουμπάκης δεν λάθεψε και χάρισε στη Βουλιαγμένη το εισιτήριο για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη λοιπόν για το στέμμα του πρωταθλητή και τη φετινή σεζόν στην Α1, έκτη συνεχόμενη μεταξύ τους μάχη στους τελικούς.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς