18.9 C
Athens

Ο επιθετικός της Σέφιλντ Όλι ΜαΚμπέρνι πιάστηκε να πατάει στο κεφάλι πεσμένο οπαδό της Νότιγχαμ! (vid)

Ένα ακόμα ακραίο σκηνικό βίας έλαβε χώρα στο χθεσινό επεισοδιακό παιχνίδι της Νότιγχαμ Φόρεστ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στο οποίο οι Κόκκινοι εξασφάλισαν την παρουσία τους στον μεγάλο τελικό των πλέι οφ ανόδου στην Premier League.

https://athlosnews.gr/opados-tis-notigcham-koutoulise-ton-archigo-tis-sefilnt-stous-panigyrismous-vid/

Μετά το κατακριτέο περιστατικό με τον οπαδό της Νότιγχαμ που επιτέθηκε με κουτουλιά στον αρχηγό της Σέφιλντ, Σαρπ το φως της δημοσιότητας από τους πανηγυρισμούς των οπαδών μετά τη λήξη της διαδικασίας των πέναλτι είδε ακόμη ένα επεισόδιο, αυτή τη φορά με αρνητικό πρωταγωνιστή τον επιθετικό των «Λεπίδων», Όλι ΜαΚμπέρνι.

Συγκεκριμένα ο άσος της Σέφιλντ που βρισκόταν ακόμα στο χορτάρι κατά την είσοδο των οπαδών της Νότιγχαμ στον αγωνιστικό χώρο «πιάστηκε» από κάμερα κινητού να χτυπάει με μίσος στο κεφάλι έναν οπαδό των γηπεδούχων που βρισκόταν πεσμένος στο χορτάρι και στη συνέχεια να αποχωρεί δίχως να συμβαίνει το παραμικρό.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO

Το μόνο βέβαιο είναι ότι από τη στιγμή που το εν λόγω περιστατικό έχει καταγραφεί και οι κανόνες των ομάδων στην Αγγλία είναι αυστηροί, ο ΜαΚμπέρνι δύσκολα θα γλιτώσει την βαριά καμπάνα από την ομάδα του, καθώς κινδυνεύει από πρόστιμο μέχρι και αποδέσμευση συμβολαίου!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς