23.3 C
Athens

Ολυμπιακός – Απόλλων 17-7: Στους τελικούς της Α1 για 25η σερί χρονιά οι Ερυθρόλευκοι!

Με μία μεστή εμφάνιση ο Ολυμπιακός κατάφερε να αντιδράσει σαν μεγάλη ομάδα μετά την ήττα από τον Απόλλωνα στον δεύτερο τελικό και με εμφατικό τρόπο και σκορ 17-7 υπέταξε την ομάδα της Σμύρνης και προκρίθηκε για 25η συνεχή σεζόν στους τελικούς της Α1 Πόλο των Ανδρών.

Οι Ερυθρόλευκοι του Θοδωρή Βλάχου ήταν αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης με τον αξιόμαχο Απόλλωνα που πάλεψε για την υπέρβαση αλλά υπέκυψε μπροστά στην εμπειρία αλλά και την «σκληρή» άμυνα του Ολυμπιακού, που στους τελικούς απέναντι σε Βουλιαγμένη ή Πανιώνιο θα διεκδικήσουν ένα ακόμη πρωτάθλημα στην 25η συνεχόμενη παρουσία τους στους τελικούς του Πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει τον δέκατο διαδοχικό του τίτλο στους τελικούς, όπου θα έχει πλεονέκτημα έδρας, είτε απέναντι στη Βουλιαγμένη, είτε απέναντι στον Πανιώνιο (παίζουν αυτή την ώρα το τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι).

Τον ηττημένο αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει -με μειονέκτημα έδρας- ο Απόλλων Σμύρνης στους αγώνες για τις θέσεις 3-4, που χαρίζουν ένα εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 17-7: 2-1, 4-3, 5-3, 6-0.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς