14.3 C
Athens

Μπαρτζώκας για το βραβείο του κορυφαίου προπονητή: «Αφιερωμένο στους προέδρους»! (vid)

Ο κορυφαίος προπονητής της σεζόν στην Ευρωλίγκα θέλησε να αφιερώσει αυτή την σπουδαία ατομική του διάκριση στους προέδρους της ομάδας, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο που όπως τόνισε χαρακτηριστικά τού έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία να προπονήσει ένα τεράστιο κλαμπ, όπως ο Ολυμπιακός

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναδείχθηκε δίκαια και αξιοκρατικά ως ο κορυφαίος προπονητής της φετινής σεζόν στην Ευρωλίγκα και πλέον θέλει μαζί με αυτό το ατομικό βραβείο να σηκώσει για δεύτερη φορά με τον Ολυμπιακό και την βαρύτιμη κούπα στον τελικό του Final Four στο Βελιγράδι, αφού πρώτα περάσει από το εμπόδιο της περσινής πρωταθλήτριας Ευρώπης Εφές.

https://athlosnews.gr/bartzokas-o-koryfaios-proponitis-tis-euroleague-gia-to-2021-22/

Ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός με δηλώσεις του στην κάμερα του Olympiacos TV θέλησε να αφιερώσει αυτή την σπουδαία ατομική του διάκριση στους προέδρους της ομάδας, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο που όπως τόνισε χαρακτηριστικά τού έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία να προπονήσει ένα τεράστιο κλαμπ, όπως ο Ολυμπιακός.

Παράλληλα ευχαρίστησε ξανά το προπονητικό του σταφ και τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη (πνευματικά και σωματικά) για τον αυριανό (19/5, 19:00) ημιτελικό με την τουρκική ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς Μπαρτζώκα:

«Δεν είχα καμία ιδέα αν θα είμαι ή όχι, εδώ το άκουσα. Η πορεία της ομάδας έδειξε πως θα μπορούσε να υπάρξει κάποια ατομική βράβευση για τον προπονητή της οπότε χαίρομαι που εγώ είμαι αυτός αλλά κυρίως που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος.

Θα ήθελα να το αφιερώσω στο προπονητικό μου σταφ που κάνουν τη σκληρή δουλειά και εγώ απλά διαχειρίζομαι μερικές καταστάσεις. Θα ήθελα επίσης να το αφιερώσω στους προέδρους της ομάδας που μου έδωσαν για δεύτερη φορά την ευκαιρία να προπονήσω αυτό το τεράστιο κλαμπ. Όταν προπονείς μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό έχεις την ευκαιρία να βρίσκεσαι σε τέτοια γεγονότα και να κερδίζεις βραβεία.

Εδώ που είμαστε δεν υπάρχουν πολλά να πεις. Είναι ένα ματς μπάσκετ και δεν μου αρέσει να δίνω ποσοστά. Θα είμαστε έτοιμοι και τακτικά και πνευματικά. Οι παίκτες έχουν καταλάβει την πρόκληση που έχουν μπροστά τους».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς