19.7 C
Athens

H EΠΟ επιχειρεί νέο σχέδιο εξόντωσης του Άρη με τη συμβολή της ΠΑΕ Βόλος!

Σχεδόν 11 μήνες μετά την περιβόητη απόφαση του -6 για την υπόθεση Λάσκοφ, η ΕΠΟ θέτει σε εφαρμογή ακόμη ένα σχέδιο εξόντωσης του Άρη απειλώντας τον με αποκλεισμό από την Ευρώπη για οφειλές σε παίκτη που αγωνιζόταν στους Θεσσαλονικείς το 2007!

Σχεδόν 11 μήνες μετά την περιβόητη απόφαση του -6 για την υπόθεση Λάσκοφ, για την οποία ο Άρης δικαιώθηκε πανηγυρικά μέσω του CAS, η ΕΠΟ της γνωστής «εξυγίανσης» δεν το βάζει κάτω και προσπαθεί να βρει την παραμικρή αφορμή για να κάνει κακό στους Κιτρίνους, απειλώντας τους μέχρι και με αποκλεισμό από την Ευρώπη, με την τελική απόφαση πάντως να ανήκει στην ουδέτερη UEFA.

Ο λόγος; Οι οφειλές του Άρη στον Παλαθουέλος, παίκτη που αγωνιζόταν στους Θεσσαλονικείς πριν από μία 15ετια και φυσικά δεν έχει υπογράψει ποτέ σύμβαση με τη νέα ΠΑΕ ηγεσίας του Θόδωρου Καρυπίδη.

Ο προϊστάμενος του τμήματος αδειοδότησης της ΕΠΟ, Βασίλης Σαράκης φέρεται να κατέθεσε έφεση για την ευρωπαϊκή άδεια της ΠΑΕ Άρης, η οποία πηγαίνει πλέον να εκδικαστεί στο δευτεροβάθμιο όργανο της ομοσπονδίας μετά από καταγγελία της ΠΑΕ Βόλος για χρωστούμενες οφειλές σε παίκτη των Κιτρίνων από το (μακρινό) παρελθόν.

Κι ενώ ο επίσημος Άρης δεν έχει ακόμα κάποια ενημέρωση, ο γνωστός κύκλος επικοινωνιών παρουσιάζει την υπόθεση ως μία ευκαιρία για να επωφεληθεί η 5η ΑΕΚ και να πάρει εκτός γηπέδων το εισιτήριο για την Ευρώπη σε μία υπόθεση που «βρωμάει» από πάνω μέχρι κάτω.

Πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η κατάληξη της έφεσης του κ. Σαράκη, τη στιγμή που η ΠΑΕ Άρης μέσω του Καρυπίδη ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση, αλλά ακόμα και να καλύψει τις οφειλές στον Παλαθουέλος (όπως έπραξε και σε πολλές ακόμη περιπτώσεις) προκειμένου να μην μπλεχτεί ξανά στα «δίχτυα» της ΕΠΟ που θέτει σε εφαρμογή ακόμη ένα σχέδιο εξόντωσης των Θεσσαλονικέων, πριν καν μπούμε στο καλοκαίρι!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς