17.6 C
Athens

Οπαδός της Νότιγχαμ κουτούλησε τον αρχηγό της Σέφιλντ στους πανηγυρισμούς (vid)!

Στον αγωνιστικό χώρο ξεχύθηκαν οι φίλοι της Νότιγχαμ για να πανηγυρίσουν την πρόκριση της ομάδας τους στον τελικό του Γουέμπλεϊ κόντρα στην Χάντερσφιλντ, με τον νικητή να πανηγυρίζει την άνοδο στην Premier League.

https://athlosnews.gr/notigcham-sefilnt-1-2-3-2-pen-epikos-saba-esteile-ti-forest-ston-teliko-vid/

Κι ενώ παίκτες, προπονητές και διοίκηση πανηγύριζαν την επιτυχία, παρά την ήττα από τη Σέφιλντ, ένας εκ των οπαδών που εισέβαλλαν στο γήπεδο επιτέθηκε στον αρχηγό των αντιπάλων! Τηλεοπτικό στιγμιότυπο δείχνει τη σοκαριστική στιγμή κατά την οποία ένας άνδρας κατευθύνεται ορμητικά προς στον πάγκο των φιλοξενουμένων και χτυπάει με κουτουλιά τον Μπίλι Σαρπ στο κεφάλι, ρίχνοντάς τον στο έδαφος.

Ο προπονητής της Σέφιλντ, Πολ Χέκινγκμποτομ, δήλωσε μετά την επίθεση: «Ένας από τους παίκτες μας δέχθηκε επίθεση. Είναι ταραγμένος, θυμωμένος και αιμορραγεί. Το ζήτημα θα τακτοποιηθεί».

Ανακοίνωση εξέδωσε για το περιστατικό η Νότιγχαμ, στην οποία αναφέρει: «Ο σύλλογος θα συνεργαστεί με τις Αρχές προκειμένου να εντοπιστεί ο υπεύθυνος και να τιμωρηθεί για τις πράξεις του. Ο εν λόγω οπαδός θα αποβληθεί δια βίου από την ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς