15 C
Athens

Προανήγγειλε αποχώρηση ο Μάνταλος: «Θα αναλάβω τις ευθύνες με πράξεις κι όχι λόγια»

Ο Πέτρος Μάνταλος βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών της ΑΕΚ για τις κακές εμφανίσεις και την εικόνα του ίδιου και της ομάδας του, με τον αρχηγό της Ένωσης να προχωρά σε έναν σύντομο απολογισμό μετά την ολοκλήρωση της σεζόν.

Παράλληλα, προανήγγειλε την αποχώρησή του καθώς όπως υποστήριξε ήταν η χειρότερη χρονιά τα τελευταία χρόνια και τόνισε πως θα αναλάβει τις ευθύνες του με πράξεις και θα το αποδείξει τις επόμενες μέρες.

«Μέσα στη χρονιά έγιναν πολλά. Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ. Το θέμα είναι ότι τελειώσαμε τη σεζόν, όπως την τελειώσαμε. Είναι η χειρότερη χρονιά που έχουμε κάνει, όσο τουλάχιστον είμαι εγώ εδώ. Ειλικρινά δεν έχω λόγια για αυτή την κατάσταση, για την πορεία που έχουμε κάνει ως τώρα. Δεν βρίσκω λόγια. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε ως ποδοσφαιριστές είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να ζητήσουμε ένα τεράστιο συγγνώμη από όσους αγαπούν την ομάδα.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Είμαι ο άνθρωπος που έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες. Ξέρω πολύ καλά τι πρέπει να κάνω, τις ημέρες που θα ακολουθήσουν. Πιστέψτε με, όταν λέω ότι θα τις αναλάβω, θα το κάνω με πράξεις και όχι με λόγια. Η ομάδα ετοιμάζεται να μπει στο γήπεδό της. Ίσως στην κρισιμότερη σεζόν της ιστορίας της, ειδικά μετά από μια τέτοια χρονιά που κάναμε. Κάτι δεν πάει καλά, κάποιος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες. Δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε όλοι», ανέφερε στη NOVA.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς