17.2 C
Athens

Στάικος ή Τζανδάρης για αντί – Δώνης

Τους αντικαταστάτες του Χρήστου Δώνη και του Βαγγέλη Οικονόμου καλείται να βρει ο Γιώργος Δώνης για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία

Ο Γιώργος Δώνης καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ (1/9, 19:15), έχοντας δύο «πονοκεφάλους» για την κατάρτιση της βασικής ενδεκάδας.

Αρχικά ο Έλληνας τεχνικός καλείται να βρει τον αντικαταστάτη του Χρήστου Δώνη. Ο νεαρός χαφ έχει υποστεί τράβηγμα και δε μπορεί να αγωνιστεί κόντρα στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο Δώνης έχει στο μυαλό του δύο παίκτες για τον παρτενέρ του Δημήτρη Κουρμπέλη στα χαφ. Πιο συγκεκριμένα οι Φάνης Τζανδάρης και Πασχάλης Στάικος διεκδικούν μία θέση στην ενδεκάδα, με τον πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες ως αντικαταστάτη του Χρήστου Δώνη.

Παράλληλα ο κόουτς του Παναθηναϊκού ψάχνει τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του Βαγγέλη Οικονόμου, ο οποίος θα απουσιάσει για 20 μέρες. Στα πλάνα του είναι ο νεαρός Φάνης Μαυρομάτης και ο Δώνης σκέφτεται να ρίξει στα «βαθιά» τον 21χρονο αμυντικό.

Από την άλλη ο Έργκους Κάτσε έχει πολλές πιθανότητες να είναι στην αποστολή του «τριφυλλιού», αλλά δύσκολα θα πάρει φανέλα βασικού στο σαββατιάτικο ματς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς