22.5 C
Athens

Ζεστός για Μιλιβόγεβιτς ο Ολυμπιακός σύμφωνα με αγγλικό Μέσο

Την περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς για την ενίσχυση στη μεσαία του γραμμή εξετάζει ο Ολυμπιακός σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του βρετανικού ΜΜΕ «insidefutbol.com».

Ο Σέρβος διεθνής χαφ δεν βρίσκεται φέτος στα πλάνα του Πατρίκ Βιεϊρά και σύμφωνα με το δημοσίευμα τόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής όσο και ο Ολυμπιακός είναι ζεστοί προκειμένου να… επανενωθούν το επόμενο καλοκαίρι.

«Ο Μιλιβόγεβιτς σκέφτεται να φύγει από την Κρίσταλ Πάλας στην επερχόμενη καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και ο Ολυμπιακός, στον οποίο έπαιζε στο παρελθόν, επιθυμεί να τον πάρει πίσω. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει κινήσεις, επιδιώκοντας να τον πάρει πίσω στην Ελλάδα. Ο Μιλιβόγεβιτς δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να παίξει ξανά στον Ολυμπιακό στο μέλλον και θα μπορούσε να ζητήσει από την Κρίσταλ Πάλας να λύσει το συμβόλαιό του. Ωστόσο, εάν η ομάδα της Premier League αρνηθεί, τότε ο Ολυμπιακός μπορεί να χρειαστεί να πληρώσει μεταξύ 3 και 4 εκατομμυρίων λιρών για να τον αποκτήσει», αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ.

Ο 31χρονος πωλήθηκε τον Ιανουάριο του 2017 από τον Ολυμπιακό και έχει συνολικά 176 εμφανίσεις με την Κρίσταλ Πάλας με την οποία έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς