24.3 C
Athens

Μπαρτζώκας: Ο Ολυμπιακός έχει τον ίδιο ενθουσιασμό όπως το 2013

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε για την προετοιμασία που έχει κάνει η ομάδα του και υποστήριξε πως μπροστά τους όλοι οι παίκτες έχουν μια τεράστια πρόκληση και είναι απαλλαγμένοι από την πίεση που είχαν όλη τη χρονιά

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησαν για Βελιγράδι με τις βαλίτσες τους γεμάτες από όνειρα και τον στόχο της κορυφής της EuroLeague.

Κατά την αναχώρηση για τη σέρβικη πρωτεύουσα, ο προπονητής του Ολυμπιακού υποστήριξε πως η ομάδα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με το 2013 και αναφέρθηκε στο κομμάτι της καλής προετοιμασίας που έγινε από τον σύλλογο του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ενθουσιασμένοι είμαστε. Ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε την πίεση που είχαμε όλη τη χρονιά. Έφτασε η στιγμή να απολαύσουν οι παίκτες που δεν έχουν παίξει αυτή τη σημαντική στιγμή, στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Τυχαίνει να έχουμε τη μεγάλη υποστήριξη από τους φίλους μας. Ελπίζω να το χαρούμε, θα έχουμε και πολλούς φίλους μας εκεί. Βέβαια πρέπει να έχουμε και τα αποτελέσματα που πρέπει γιατί όταν χάνεις δεν χαίρεσαι».

Για το πως προετοιμάστηκε η ομάδα: «Πολύ σοβαρά προετοιμαστήκαμε. Είχαμε την ευκαιρία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα τρία παιχνίδια. Οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι, καταλαβαίνουν το μέγεθος της πρόκλησης που έχουν μπροστά τους. Θα κάνουμε ό,τι υποσχεθήκαμε. Αναλογιζόμενοι το βάρος της φανέλας που φοράμε και της ομάδας που εκπροσωπούμε, θα παλέψουμε κάθε κατοχή για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για το ποια είναι η διαφορά του Ολυμπιακού του 2013 με σήμερα: «Στον Ολυμπιακό είναι άλλοι παίκτες και άλλες οι συνθήκες, έχουμε τους λιγότερους παίκτες που έχουν την εμπειρία από Final–Four, εμείς έχουμε τρεις παίκτες, οι άλλοι έχουν επτά, εννιά, έντεκα. Ξέρετε καλά εσείς ότι η πρώτη εμπειρία σου δημιουργεί ένα σοκ. Είσαι στο επίκεντρο και πρέπει να μάθεις να το χειρίζεσαι. Θα κάνουμε μια προσπάθεια οι πιο έμπειροι της ομάδας αλλά και εγώ να εξηγήσουμε την κατάσταση. Η ομάδα έχει τον ίδιο ενθουσιασμό με τότε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς