18 C
Athens

Ολοκληρώνεται η σπουδαία μεταγραφή του Λεβαντόφσκι στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» ο Πολωνός άσος βρίσκεται με το 1,5 πόδι στο Καμπ Νου, αφού πέραν από τις τάσεις φυγής από το Μόναχο τα έχει βρει σε όλα με τον Τσάβι για την επόμενη ημέρα της πλούσιας καριέρας του

Ένα βήμα πιο κοντά στη Βαρκελώνη για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα βρίσκεται από σήμερα (17/5) ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που όπως μεταδίδουν τα ισπανικά δίκτυα έχει πει το πολυπόθητο «ναι» στη διοίκηση των Μπλαουγκράνα που πλέον μένει μόνο να ικανοποιήσουν τα οικονομικά «θέλω» της Μπάγερν.

Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» ο Πολωνός άσος βρίσκεται με το 1,5 πόδι στο Καμπ Νου, αφού πέραν από τις τάσεις φυγής από το Μόναχο τα έχει βρει σε όλα με τον Τσάβι σε πρόσφατη συνομιλία τους και δείχνει πρόθυμος μέχρι να ρίξει και τις οικονομικές του απαιτήσεις προκειμένου να αγωνιστεί με τα χρώματα των Καταλανών.

Ο Λεβαντόφσκι βρίσκεται κυριολεκτικά ανάμεσα σε δύο πόλεις, είναι αποφασισμένος να αφήσει έπειτα από μία 8ετια την Μπάγερν, αλλά στο «σκληρό» πόκερ των διαπραγματεύσεων οι Βαυαροί δύσκολα θα πέσουν αμαχητί.

Συγκεκριμένα φέρεται να αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 50 εκατομμύρια ευρώ από την Μπάρτσα, τη στιγμή που από την ισπανική ομάδα τονίζεται πως το «ταβάνι» της σε προσφορά αγγίζει μέχρι τα 35 εκατομμύρια.

Πλέον, μένει να φανεί τι θα ισχύσει για ένα μεταγραφικό σίριαλ που έχει καταφέρει να κλέψει κάτι από την λάμψη των επεισοδίων με τη πιθανή μετακίνηση του Εμπαπέ στη Ρεάλ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς