17.7 C
Athens

Γαλλικά δημοσιεύματα παρουσιάζουν τον Τεμά ως μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού

Ο Τεμά δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Σεντ Ζιλουάζ, ωστόσο οι εξαιρετικές φετινές του εμφανίσεις φαίνεται να έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το Βέλγιο, ενώ ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται ως η πρώτη επιλογή από τους συλλόγους του εξωτερικού

Οι Γάλλοι συχνά πυκνά εμπλέκουν τον Ολυμπιακό στα μεταγραφικά τους σενάρια ενόψει του καλοκαιριού και σε μία ακόμη περίπτωση κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για τον αρχηγό της μεγάλης έκπληξης του φετινού πρωταθλήματος στο Βέλγιο, Σεντ Ζιλουάζ.

Περί του Τεντί Τεμά ο λόγος, του 28χρονου με γαλλικό διαβατήριο αλλά καταγωγή από τη Μάλτα που αποτελεί εδώ και δύο χρόνια τον αρχηγό της βελγικής ομάδας, η οποία φέτος ως νεοφώτιστη κατάφερε να τερματίσει στην 2η θέση στο πρωτάθλημα.

Ο Τεμά δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Σεν Ζιλουάζ, ωστόσο οι εξαιρετικές φετινές του εμφανίσεις φαίνεται να έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από το Βέλγιο, ενώ ο Ολυμπιακός παρουσιάζεται ως η πρώτη επιλογή από τους συλλόγους του εξωτερικού.

Όλα αυτά σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το γαλλικό δίκτυο «FootMercato», που αναφέρει πως ο Τεμά πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην Σεντ Ζιλουάζ μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του.

Τη φετινή σεζόν ο 28χρονος κεντρικός χαφ πέτυχε 7 γκολ, ενώ μοίρασε και 9 ασίστ σε 36 εμφανίσεις, με την χρηματιστηριακή του αξία να εκτοξεύεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς