23.5 C
Athens

Κλοπ για Εμπαπέ: «Φυσικά και μας ενδιαφέρει, δεν είμαστε τυφλοί»

Η Λίβερπουλ δείχνει να ενδιαφέρεται για τον Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά δεν θα παρασυρθεί σε έναν… πόλεμο προσφορών για τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γάλλος φορ έμεινε στην Παρί αυτή τη σεζόν παρά το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε πολύ καλή σεζόν με 36 γκολ σε 45 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Ωστόσο, όπως μεταδίδουν τα Μέσα στο εξωτερικό δύσκολα θα ξεφύγει και φέτος από τις μεταγραφικές «δαγκάνες» της Βασίλισσας που φαίνεται να έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία μαζί του.

https://athlosnews.gr/o-ebape-ginetai-o-vasilias-tis-vasilissas-oloklirothike-to-proforiko-skelos-tis-symfonias-me-ti-real/

Το συμβόλαιο του 23χρονου επιθετικού λήγει τον Ιούνιο και οι εικασίες για το μέλλον του έχουν αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες, αν και ο Κλοπ δεν θέλησε να αποκαλύψει ενδεχόμενη επαφή μεταξύ του παίκτη και της Λίβερπουλ, παρά μόνο να τονίσει ότι είναι λογικό ο θαυματουργός Εμπαπέ να έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και της δικής του ομάδας.

«Φυσικά, μας ενδιαφέρει ο Κιλιάν. Δεν είμαστε τυφλοί», είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους ενόψει του αποψινού αγώνα με την Σαουθάμπτον για το πρωτάθλημα της Premier League.

«Δεν έχω τίποτα να πω γι’ αυτό (σ.σ. την αναφερόμενη επαφή). Μεταξύ Κιλιάν και Λίβερπουλ… όλα είναι καλά. Αλλά όχι, δεν μπορούμε να είμαστε μέρος αυτών των μαχών. Πρέπει να συμμετέχουν κι άλλοι σύλλογοι, αλλά αυτό είναι εντάξει. Είναι σπουδαίος παίκτης».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς