17.6 C
Athens

Ο Εμπαπέ γίνεται ο… Βασιλιάς της Βασίλισσας: Ολοκληρώθηκε το προφορικό σκέλος της συμφωνίας με τη Ρεάλ!

Όπως αναφέρει το «Athletic» ο Εμπαπέ πρόκειται να αποτελέσει την πρώτη και σίγουρα πιο ηχηρή καλοκαιρινή μεταγραφή της Ρεάλ, αφού οι επαφές του παίκτη με τους Μαδριλένους έχουν προχωρήσει στο επόμενο στάδιο τον τελευταίο μήνα

Το σίριαλ με την πολυαναμενόμενη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται ότι θα έχει αίσιο τέλος για τους μερένγκες, καθώς ο Γάλλος αστέρας σύμφωνα με πολλαπλά δημοσιεύματα στο εξωτερικό έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση των Λος Μπλάνκος για ένα από τα πιο «χρυσά» deal στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Όπως αναφέρει το «Athletic» ο Εμπαπέ πρόκειται να αποτελέσει την πρώτη και σίγουρα πιο ηχηρή καλοκαιρινή μεταγραφή της Ρεάλ, αφού οι επαφές του παίκτη με τους Μαδριλένους έχουν προχωρήσει στο επόμενο στάδιο τον τελευταίο μήνα. Συγκεκριμένα ο 22χρονος επιθετικός φαίνεται να έχει υπογράψει το προσύμφωνο της συμφωνίας του με τη Ρεάλ και μέχρι τις αρχές Ιουνίου, όπου θα ανακοινώσει και την οριστική απόφασή του, φημολογείται ότι θα έχει ολοκληρωθεί και τυπικά το deal, με την Παρί να παίζει το τελευταίο χαρτί της μέσα στην εβδομάδα για να τον πείσει να αλλάξει γνώμη την ύστατη στιγμή.

Ένα τέτοιο σενάριο συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες και όπως όλα δείχνουν ο Εμπαπέ θα μετακομίσει μόνιμα στη Μαδρίτη από τον Ιούνιο και μετά θέλοντας να γίνει ο απόλυτος ηγέτης της  «Βασίλισσας» ξεπερνώντας τους Ρονάλντο και Μπενζεμά.

Με το μπόνους των 120 εκατομμυρίων που τού προσφέρει η Ρεάλ, η πόρτα του Μπερναμπέου ανοίγει αυτόματα και οι όποιες ελπίδες της Παρί εξανεμίζονται σαν αυτές για την κατάκτηση του Champions League…

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς