21.4 C
Athens

Χάντερσφιλντ – Λούτον 1-0: Στον τελικό της ανόδου με φαβορί για αντίπαλο τη Νότιγχαμ (vid)

Το τσέκαρε το εισιτήριο για Γουέμπλεϊ η Χάντερσφιλντ που ήταν και το φαβορί στο ζευγάρι με τη Λούτον. Η ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν στην έδρα της επιβλήθηκε με 1-0 της Λούτον που το πάλεψε αλλά δεν είχε την αποτελεσματικότητα και την πίστη για να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό ανόδου.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που απείλησαν πρώτοι και σε γενικές γραμμές το πρώτο ημίχρονο υπερείχαν σε όλες τις γραμμές. Σταδιακά όμως οι δυνάμεις τους τούς εγκατέλειψαν και στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα.

 

Οι δύο αλλαγές του Κορμπεράν έπαιξαν τον ρόλο τους για να έρθει το γκολ στο 82′ και να… αποτελειώσει τους φιλοξενούμενους που δεν μπορούσαν να το πιστέψουν (το πρώτο ματς είχε έρθει 1-1).

Ο Τόμας που αντικατέστησε τον Σινάνι στο 61′ εκτέλεσε ένα φάουλ με γέμισμα και ο Ρόουντς που στο 41′ λόγω τραυματισμού αντικατέστησε τον Γουόρντ, βρήκε δίχτυα για να ξεσπάσουν άπαντες σε πανηγυρισμούς με το βλέμμα στο… Γουέμπλεϊ και αναμένοντας τη Νότιγχαμ ή τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (2-1 το πρώτο ματς υπέρ των Κόκκινων στο Μπράμαλ Λέιν).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς