21.4 C
Athens

Μαντί Καμαρά: Η χρονιά μου δεν ήταν όπως επιθυμούσα, στόχος μου να βελτιωθώ

Ο Μαντί Καμαρά παραδέχθηκε στην κάμερα της NOVA πως η σεζόν για τον ίδιο στον Ολυμπιακό δεν κύλησε ιδανικά. Ο χαφ από τη Γουινέα θέλησε να δώσει ένα μήνυμα ανάκαμψης για τη νέα σεζόν, με τον ίδιο να ευχαριστεί άπαντες στον σύλλογο που τον έχουν στηρίξει και πλέον η… μπάλα βρίσκεται στο δικό του γήπεδο προκειμένου να συγκεντρωθεί και να μπορέσει να ξαναβρεί τον παλιό του εαυτό.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το τελευταίο ματς της σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ: «Έχουμε χαρεί για τον τίτλο. Τον γιορτάσαμε. Θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με νίκη».

Για το πώς κύλησε η σεζόν για εκείνον: «Σε συλλογικό επίπεδο ήταν καλή η χρονιά, επιτυχημένη. Για εμένα προσωπικά δεν μπορώ να πω πως ήταν ονειρεμένη, δεν ήταν αυτό που επιθυμούσα. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, συμβαίνουν αυτά και θα συγκεντρωθώ στην επόμενη χρονιά, να βελτιωθώ».

Για το τι μήνυμα στέλνει στους οπαδούς του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν: «Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Αυτά τα τέσσερα χρόνια νιώθω πως έχω μεγαλώσει. Ευχαριστώ τους οπαδούς για την αγάπη που μου δείχνουν και για τη συμπαράσταση στην ομάδα. Ευχαριστώ όμως όλους τους ανθρώπους της ομάδας, τον πρόεδρο, τον προπονητή, αυτούς που δουλεύουν στην ομάδα, ακόμα και τους αντίπαλους παίκτες. Όλοι με έχουν βοηθήσει. Αυτό που θέλω είναι να σκεφτώ και να συγκεντρωθώ, είναι στο πώς θα προοδεύσω, να βελτιωθώ και να ανταποκριθώ όσο καλύτερα γίνεται στο γήπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς