16.4 C
Athens

Απόλλων – Ολυμπιακός 10-9: Του έσπασε το αήττητο και η πρόκριση θα κριθεί σε 3ο ματς

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Α1 πόλο Ανδρών στο ζευγάρι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι γνώρισαν ήττα-σοκ με 10-9 στο Σεράφειο από τους ψυχωμένους Κυανόλευκους που έσπασαν το αήττητο της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου εν τη απουσία του Νίκου Δεληγιάννη από τον πάγκο τους.

Το εκρηκτικό ξεκίνημα με τις πολλές λύσεις στην επίθεση έδωσε το δικαίωμα στον Απόλλωνα να προηγηθεί με 4-2 στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου. Η μείωση του σκορ από τον Μπούσλιε δεν άγχωσε τους γηπεδούχους που διατήρησαν το πάνω χέρι και δεν αγχώθηκαν ακόμα κι όταν οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ισοφάρισαν σε 9-9 με το μακρινό φοβερό σουτ του Φιλίποβιτς.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Αλέξανδρος Γούνας που αποθεώθηκε στο Σεράφειο και πλέον η σειρά μεταφέρεται σε 3ο ματς στο Παπαστράτειο την προσεχή Τετάρτη (18/5). Όποιος κερδίσει, θα πάρει την πρόκριση στους τελικούς της Α1 πόλο Ανδρών κόντρα στον νικητή του ζευγαριού Βουλιαγμένη – Πανιώνιος (στο 1-1 η σειρά).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 10-9

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-2, 3-2, 2-3, 1-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 4, Μουρίκης, Κολόμβος, Χρυσοσπάθης, Φιλίποβιτς 2, Σύρμας, Μαθιόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Δεληγιάννης): Καβουσανός, Αλαμάνος 1, Γαρδίκας 1, Μόκκας, Γωνιωτάκης 2, Κίτσος, Γκουσάροφ 1, Χονδροκούκης 1, Βίτσκοβιτς, Γούνας 3, Τσολακούδης, Σολανάκης 1, Τουρκομένης, Κότσκαρ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς