14.3 C
Athens

Φαλ: Η ατμόσφαιρα θα είναι τρελή, δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε

Έτοιμος να αποδείξει πως ανήκει στη Euroleague και αξίζει να αγωνίζεται σε μια ομάδα υψηλού ευρωπαϊκού επιπέδου, όπως ο Ολυμπιακός, δηλώνει ο Μουσταφά Φαλ λίγες ημέρες πριν από τον ημιτελικό με την Εφές στο Final 4 του Βελιγραδίου.

Σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, ο θηριώδης σέντερ των Ερυθρολεύκων δεν κατάφερε να… μαντέψει τον νικητή, ωστόσο για ένα πράγμα εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος: την ατμόσφαιρα στις εξέδρες.

«Η ατμόσφαιρα θα είναι τρελή, ξέρουμε ότι θα έχουμε πολλούς οπαδούς στο πλευρό μας. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Προφανώς θέλουμε να κερδίσουμε, αλλά με αυτά που πίστευε ο κόσμος για την ομάδα στην αρχή της σεζόν, ήδη έχουμε ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε έξτρα πίεση, απλώς πρέπει να παίξουμε όσο πιο καλά μπορούμε. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιονδήποτε σε όλη τη διάρκεια της σεζόν».

Σχετικά με την αντίπαλο του Ολυμπιακού, αλλά και το έτερο ζευγάρι του ημιτελικού, ο Φαλ είπε: «Η Εφές είναι η πρωταθλήτρια, η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ έχουν τα μεγαλύτερα μπάτζετ. Θα αντιμετωπίσουμε δύσκολους αντιπάλους, αλλά έχουμε πιθανότητές. Θα παλέψουμε και θα δούμε».

Ο σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε για το ταξίδι του μέχρι εδώ, καθώς και για την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλα τρία χρόνια: «Ένιωθα εδώ και καιρό έτοιμος να παίξω στην Euroleague, μου πήρε όμως περισσότερο χρόνο από όσο περίμενα. Χρειάστηκε να αποδείξω τις ικανότητές μου ξανά και ξανά για να δείξω ότι ανήκω εδώ, αλλά τα κατάφερα. Τώρα πια είμαι ώριμος και νομίζω πως ωρίμασα μαζί με την ομάδα. Είναι το ιδανικό timing για μένα.

Η οικογένειά μου νιώθει καλά εδώ κι αυτό είναι σημαντικό. Παλαιότερα ήμουν μόνος και δεν με ένοιαζε να μετακομίσω. Τώρα βρήκα μια μεγάλη ομάδα που είναι ικανοποιημένη μαζί μου, ζω σε μια όμορφη πόλη με ένα καλό συμβόλαιο. Μου αρέσει εδώ και δεν υπήρχε λόγος να περιμένω να υπογράψω».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς