22.5 C
Athens

Αποχαιρετά τους φίλους της Γιουβέντους ο Ντιμπάλα: Θα μπω στο γήπεδο με το κεφάλι ψηλά, έχοντας δώσει τα πάντα

Λίγο πριν την τελευταία του εμφάνιση μπροστά στο κοινό της Γιουβέντους, ο Πάολο Ντιμπάλα αποχαιρέτησε τους φίλους των Μπιανκονέρι με μια συγκινητική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα φορέσει σήμερα, κόντρα στη Λάτσιο, για τελευταία φορά τη φανέλα της Γιουβέντους σε εντός έδρας αγώνα και φρόντισε να αποχαιρετήσει τους φίλους του, θυμίζοντας όσα πέτυχε στα 7 χρόνια παρουσίας του στη Μεγάλη Κυρία.

«Τη Δευτέρα θα είναι το τελευταίο μου παιχνίδι με αυτή τη φανέλα. Είναι δύσκολο να το φανταστώ, αλλά θα είναι το τελευταίο μας αντίο. Δε θα είναι εύκολο, αλλά θα μπω στο γήπεδο με ένα χαμόγελο και το κεφάλι ψηλά γνωρίζοντας ότι έχω δώσει τα πάντα», έγραψε ο Αργεντινός στο Instagram και πρόσθεσε:

«Πίστευα ότι θα ήμασταν μαζί για ακόμη περισσότερα χρόνια, αλλά η μοίρα μας βάζει σε διαφορετικούς δρόμους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όλα όσα με έζησα μαζί σας, κάθε παιχνίδι, κάθε γκολ. Έζησα 7 μαγικά χρόνια, με 12 τρόπαια και 115 γκολ τα οποία κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει. Σας ευχαριστώ που με στηρίξατε σε δύσκολες στιγμές. Ευχαριστώ όσους με συνόδεψαν όλα αυτά τα χρόνια: από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, από τους οπαδούς μέχρι τους ανθρώπους που εργάζονται στον σύλλογο, προπονητές και συμπαίκτες. Το να φοράω αυτή τη σημαντική φανέλα μαζί με το περιβραχιόνιο του αρχηγού ήταν ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ζωής μου».

Στα 7 χρόνια παρουσίας του στη Γιουβέντους, ο Ντιμπάλα πέτυχε 115 γκολ και πανηγύρισε 12 τίτλους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς