23.1 C
Athens

Λαμία – Ατρόμητος 0-0: Με το μυαλό στις μάχες με τη Βέροια οι Φθιώτες

Στο 0-0 έμειναν Λαμία και Ατρόμητος στην τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League και με το ματς να μην έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Οι Περιστεριώτες έπαιξαν με αρκετές αλλαγές ενώ αντίθετα η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα αγωνίστηκε με τους βασικούς με το μυαλό πάντα στα μπαράζ με τη Βέροια όπου θα κριθεί η παραμονή. Τα δύο ματς θα γίνουν στις 22 και στις 29 Μαΐου.

Η αναμέτρηση είχε ελάχιστες καλές στιγμές ενώ και οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι. Ο Κουλούρης είχε στο πρώτο δεκάλεπτο ενώ ο Σιμόν στο 71′ τράνταξε το δοκάρι του Μάριτς πριν ο Ατρόμητος απειλήσει για τελευταία φορά στο 78′ με το σουτ του Νταβιώτη.

ΛΑΜΙΑ (Φέστα): Γκαραβέλης, Αντέτζο, Τζανδάρης (83΄ Βύντρα), Νούνιες, Αραμπούλι (62΄ Μανούσος), Μαρτίνεθ, Σιμόν, Μπανγκουρά (69΄ Προβυδάκης), Ρόμανιτς (70΄ Μανουσάκης), Γκέντσογλου (62΄ Τιρόνε), Λούκας

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόλμαν): Μάριτς, Καστεγιάνο, Μαυρομμάτης, Ερλινγκμαρκ (46΄ Στρούγγης), Βασιλαντωνόπουλος, Σάλομον (46΄ Σάλομον), Χαρίσης, Καρτάλης (63΄ Νταβιώτης), Μουνίθ (46΄ Ναμπί), Τζαβίδας (63΄ Μπεντινέλι), Κουλούρης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς