16.7 C
Athens

Καρυπίδης: Η εικόνα του «Κ. Βικελίδης» μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε για να οδηγήσουμε τον Άρη εκεί που ονειρευόμαστε

Το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Άρη έστειλε ο μεγαλομέτοχος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, Θοδωρής Καρυπίδης μετά τον θρίαμβο με ανατροπή (3-2) απέναντι στην ΑΕΚ που έδωσε στην ομάδα του ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Χαρακτηριστικά υποστήριξε πως η εικόνα του γεμάτου «Βικελίδης» με τους πανηγυρισμούς και τη στήριξη του κόσμου τού δίνει δύναμη να συνεχίσει την προσπάθεια που γίνεται στον σύλλογο, δίχως να παραλείψει να ευχαριστήσει και τον Άκη Μάντζιο που δικαιούται σημαντικό μέρος της επιτυχίας.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Τα χαμόγελα των παιδιών χθες, τα δάκρυα χαράς μικρών και μεγάλων, ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή που βίωσα από την ημέρα που βρίσκομαι στον ΑΡΗ. Οι χθεσινές στιγμές, οι χθεσινές εικόνες, μου δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσω μαζί σας την προσπάθεια που κάνουμε να οδηγήσουμε τον ΑΡΗ εκει που ονειρευόμαστε.

Και θα γίνει αυτό. Περισσότερα θα πούμε τις επόμενες μέρες. Αυτή τη στιγμή νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ τον προπονητή μας και τους παίκτες μας για την έξοδο μας στην Ευρώπη για 4η σερί χρονιά . Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Άκη Μάντζιο γιατί δικαιούται ένα σημαντικό μερίδιο της επιτυχίας.

Άφησα τους φιλάθλους μας για το τέλος. Χωρίς τη δική τους βοήθεια το 0-2 δεν θα γινόταν ποτέ 3-2. Όταν το Βικελίδης είναι όπως χθες, μπορούμε να κάνουμε θαύματα . Σας ευχαριστώ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς