18.2 C
Athens

Απολογητικό μήνυμα Αραούχο: «Χίλια συγγνώμη, μας αξίζει η άσχημη κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε»

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε μία ακόμη σεζόν με παταγώδη αποτυχία χάνοντας κάθε στόχο της σεζόν και τερματίζοντας στην 5η θέση της Super League, μετά το απίστευτο κάζο και την ήττα με 3-2 από τον Άρη.

Το κλίμα στην Ένωση είναι βαρύ, με τους οπαδούς να ζητάνε εξηγήσεις από τους παίκτες στα Σπάτα κατά την επιστροφή της «κιτρινόμαυρης» αποστολής από τη Θεσσαλονίκη και το αύριο να μοιάζει αβέβαιο ακόμα και με τον Ματίας Αλμέιδα στην άκρη του πάγκου.

Ο Σέρχιο Αραούχο, ο μόνος διασωθέντας από την τραγική σεζόν της Ένωσης ήταν κι αυτός που βγήκε μπροστά στα δύσκολα και με μήνυμά του στα social media ζήτησε «συγγνώμη» από τον κόσμο της ομάδας, φέρνοντας και τον εαυτό του προ των ευθυνών για μία καταστροφική χρονιά.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στη δημοσίευσή του ο Αργεντίνος:

«Γεια σας οπαδοί της ΑΕΚ. Ήθελα να ζητήσω ξανά συγγνώμη που δεν σταθήκαμε στο ύψος των περιστάσεων όλη τη χρονιά. Όντως αξίζουμε την άσχημη κατάσταση που έχουμε ζήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Ξέρω και ότι θα είστε πολύ θυμωμένοι. Αν δεν ήσασταν θυμωμένοι, δεν θα ήσασταν οπαδοί της ΑΕΚ..

Δεν φταίει μόνο ένας ή δύο παίκτες γι’ αυτή την κατάσταση. Είμαστε όλοι υπόλογοι, πρώτος εγώ. Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και του χρόνου θα προσπαθήσουμε ξανά μαζί σας. Σας ευχαριστώ πολύ όλους που μας στηρίζετε κάθε στιγμή και δεν μας εγκαταλείπετε ποτέ. Χίλια συγγνώμη για αυτή την κατάσταση.

Ευχαριστώ τον κόσμο και τους οπαδούς του Άρη για το βραβείο που μου έδωσαν για το γκολ για τον Άλκη, για το καλωσόρισμα και την αγάπη που μου έδειξαν όλο αυτό το διάστημα και στο χθεσινό παιχνίδι τον σεβασμό. Ελπίζω αυτά τα πράγματα να μας ενώσουν τους Έλληνες φιλάθλους και ας είμαστε απλώς αντίπαλοι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μια μεγάλη αγκαλιά».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς