21.2 C
Athens

Λίβερπουλ: Χέντερσον και Άντριαν αποθεώνουν τον Τσιμίκα με αναφορά στον… Ποσειδώνα!

Ο Κώστας Τσιμίκας έγραψε την πιο χρυσή σελίδα της καριέρας του (μέχρι την επόμενη) με το τεράστιο κατόρθωμα του να κρίνει τον τελικό του FA Cup και με τη δική του εκτέλεση πέναλτι χαρίζοντας στη Λίβερπουλ το τρόπαιο έναντι της Τσέλσι.

Ο Έλληνας διεθνής μπακ έγραψε ιστορία και από χθες θα μνημονεύεται για χρόνια στον «χρυσό» κατάλογο των επιτυχιών της Λίβερπουλ. Με λίγα λόγια, το μεγαλύτερο όνειρο του πήρε σάρκα κι οστά, σχεδόν ακούμπησε τον ουρανό, αλλά δείχνει έτοιμος και είναι σίγουρα διψασμένος για ακόμα παραπάνω.

Πέρα από τον Γιούργκεν Κλοπ, όμως, την αξία του πρώην άσου του Ολυμπιακού την αναγνωρίζουν και οι συμπαίκτες του. Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Ενδεικτικά είναι τα παραδείγματα των Άντριαν και Χέντερσον που αφού τον συνέκριναν με τον… Θεό Ποσειδώνα τόνισαν ότι δεν αμφέβαλαν ποτέ για την αξία και την επιτυχία του.

«Ήταν καλός στα πέναλτι. Τα κάνουμε εξάσκηση και ήμουν σίγουρος όταν πήγε να το εκτελέσει», ανέφερε ο αρχηγός των Ρεντς, Τζόρνταν Χέντερσον, για να προσθέσει σχετικά και ο Άντριαν.

«Ο Δίας, ο Πλάτωνας, ο Σωκράτης και ο Έλληνας Scouser», αναφερόμενος στο άστρο του Τσιμίκα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς